Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau,prosím o radu

mému strýci jsem koupil tuhle televizi https://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-62-82-cm/grundig-32-vle-7420-bh?v=692953 Strýci se nelíbí že repro málo hrají na jeho oblíbené metalové stanici Rebel.

A zaúkoloval mě abych mu k TV koupil přídavné silnější repro tak do 1000kč.(levý,pravý,basák).

Je možno připojit repro k TV do zdířky pro sluchátka? Nebo jak to mám provést? A utahne to TV ty silnější repro?

Tohle repro:

http://www.alza.cz/genius-gx-gaming-sw-g2-1-3000-cerne-d297746.htm

díky

Odesláno

Já koupil asi před půl rokem podobný repro k pc, Logitech, a když jsem ho zkusil zapojit přes jack do mobilu a potom do televize tak jsem byl zklamán ze zvuku, potom jsem to napojil k pc a konečně to hrálo jak mělo. Tudíž bych doporučoval jak kolegové buď soundbar a nebo nějaký levnější domácí kino ve stejné cenové kategorii se dá něco sehnat.

Odesláno

Domácí kino za tisícovku? Za tisícovku koupíš tak soundbar k monitoru na skype. Že by se na tom dala poslouchat muzika, no nevím. za litr mu kup průměrný sluchátka, vše ostatní bude jen chrochtat.

Odesláno (upraveno)

Hm, tak je otázka, jestli chce aby to hrálo nebo jen dělalo rámus ;)

Pokud se vrátím k otázce - ten set z odkazu je "gaming", tedy na nějaký techno možná dobrý, na bigbít to bude bída. Na bednách je docela vidět, že musíš slyšet kulomet, jezdící tanky a padající zdi, případně chroptět zombie. Rozumné podání hudby čekat nelze.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

O kvalitě zvuku se tady nemusíme bavit, sám mám doma repro 2.0 za 20 tisíc plus zesilovač za 7 tisíc. Reagoval jsem jen na to jeho repro, aedal k němu alternativu. Nebudu někomu vnucovat repro za 10 tisíc když se sám zajímá o repro za 1700,-

Odesláno

Jednoznačně, pokud to chce na hudbu, nechápu proč řeší subwoofer. Klasický třípásmový 2.0. Lepší použití dřevo než tyhle plastový srágory. To je fakt jen k PC. Slyšel jsem desítky podobných. Pustit mi na to hudbu, jdu pryč...

Odesláno

Já si hlavně myslím že si každej má koupit to co chce a podle toho kolik do toho chce dát peněz. Tohle není téma o kvalitě a podobně. Někomu prostě stačí repro za 2 tisíce a někdo zase musí mít repro za 50 tisíc. Stejně jako někomu stačí motor 1,4 a někdo musí mít 3.0

Odesláno

O tom žádná. Jen když si někdo napíše o radu a přidá odkaz, tak jen konstatuji, že hudbu to hrát nebude. Je spousta lidí, co to neslyší, takže jim to je jedno a jsou spokojený. Ať si každej koupí co chce ;)

Odesláno

Já jsem to vyřešil tak, že jsem na Aukro.cz koupil domácí kino za 800 Kč. 5+1 Panasonic, dneska se toho spousty lidí zbavuje a funguje to k mojí spokojenosti. Potřeboval jsme nějak slyšet TV když připojená bezdrátová sluchátka natvrdo odpojí u Samsungu vestavěné repro. A děda bez sluchátek nic neslyší. Musím říct, že na ten zvuk co se vysílá v TV to stačí víc než v pohodě. Neříkejte mi že na poslouchání Očka nebo Rebel stanice je potřeba něco jiného a lepšího.

Odesláno (upraveno)

Stejně hrát nebude. No možná nebude hrát tak nahlas a nebude dunět. Podání středů a možná i výšek bude třeba podobné.Tyhle bedny fakt nejsou určeny na poslech muziky. V konečným důsledku může být zvuk z TV lepší než z těch beden. Záleží na telce a toho, co má hrát.

MotoMoto: no já jsem třeba o prázdninách shlédnul na Rebelu koncert Rammstein. Když jsem přepnul z režimu kina a připojil jen klasické třípásmové 2.0, trošku poladil DSP, normálně se ten koncert dal sledovat.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

K televizi za 8 tisíc si asi těžko bude kupovat hudbu za 10 tisíc. A už konečně pochopte že tohle téma není o kvalitě hudby, na tohle si můžeme udělat téma svoje a pěkně si pokecat. A jak psal moto moto, někomu to prostě bohaté stačí. A je fakt ze zvuk z televizního vysílání stejně za moc nestojí.

Odesláno

Pokud do toho už nechce moc rvát tak řešení co psal MotoMoto je myslím ideál. Malinko jetý, leč funkční domácí kino (zase žádný noname) si myslím strýca plně uspokojí.

Odesláno

dneska mě zase volal strýc,nabízel jsem mu vámi nabízený soundbar (PC repro mu už jsem nenabízel) to nechtěl prý hodně drahé a říkal mi ať  něco seženu z bazarů z netu repro 2,1. od 1 000 - 2000kč ale tam většinou nauvádí jakou to má koncovku jestli by to šlo připojit k TV. Tak nevím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...