stukker Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Ahojte mam taky problem mam peugeot 207 a zateka mi do auta cez dvere spolujazdca. Presne viem kde to zateka ide to cez tu foliu co je pod tapacirom nalepeny na dverach. Tam to odstava. Pritom ta folia nikdy este nebola demontovana (auto mam od novoty). No v peugeote novy folia by vysla okolo 52€ celkom dost. No a je tam take zuvackovite butilove lepidlo vie mi niekto dat radu ako to zalepim? Teda scim to mozem zalepit? Dakujem ))) Quote
ozzy56 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 lepidlo Alkapren, Chemopren folie by měla být vložena spodním okrajem do dveří a zalepena, voda vniklá do dveří přes pryžové těsnění bočního okna stéká do vnitřku dveří a pak spodními otvory ve dveřích vytéká na práh dveří, takže se nemůže dostat do vnitřku vozu Quote
Yarda_cz Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Zdravím, při delším i slabém dešti jsem si všiml trochy vody ve spolujezdcově kapse ve dveřích. Vytéká to tam mezerou mezi plasty na dveřích. Nevíte někdo, jak je to ve dveřích přesně pořešeno a čím by to mohlo být? Ta folie? odlepená? Jak se k tomu nejlépe dostat? Návod? Děkuji Quote
Guest Rudo08 Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Vie niekdo poradit ohladne zatekanie vody cez dvere sofera? Davam sem aj foto kadial to"slzi" hlavne pri vydatnom dazdi.. je to len minimum vody ale predsa to nastve.Slzi to cez ten spoj pod reprakom.. Quote
ozzy56 Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 dej dolů tapecírunk dveří a podívej se, kde to teče--ta tekoucí voda vytvoří po čase takovou stopu, nejčastěji bude něco s tou folií, buď se odlepila, nebo vytáhla--protrhla ze spodku dveří Quote
Guest Rudo08 Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 (edited) Voda sa dostavala do dveri cez reprak... Reprak bolo treba vybrat odvrtat niti na tom plastovom drziaku.. nasledne osadit igelitovu foliu na drziak repraku zanitovat.. a vsetko zlozit naspet.. Po vcerajsom lejaku ani kvapka vody vo dverach... bohuzial nemam viac fotiek nebol cas. Este zlozene oblozenie kufru vycisteny zamok dveri.. Vymenena ziarovka spz, zadna smerovka a ziarovka v pravom zadnom svetle. Tak praca na 2hodky... Edited May 29, 2019 by Rudo08 Quote
Recommended Posts