Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Panove nelezi nekomu doma svetlo co je v kufru na boku? Nejlepe i s konektorem a kouskem kabliku. Mozna je stejne jako ve dverich, ale nevim. Byl by nekdo ochotny mi ho za nejakou symbolickou cenu nechat? Diky

Edited by Lukas.407
  • 3 weeks later...
Posted

na konektor se podívám, každopádně jsem řešil mizernou světelnost v kufru a vyřešil jsem to nalepením LED pásek a napojením na stávající světlo a po otevření kufru je tam světlo jak ve dne. Nalepil jsem je na sloupky vedle bezpečnostních pásu a směřujou krásně na celej kufr

Posted

Já dal do těch světýlek led panely místo žárovek a svítí to taky o dost víc. LED pásky se mi tam dávat nechce.

Posted

Tak letmo jsem ho tam nenasel. Maji konektor na druhy strane vsichni?

Já tam ten konektor u Ulyšáka v kufru mám taky, byl nacvaknutý v tom plastu zaslepující otvor na světlo. To samé bylo v předních dveřích a 12V zásuvka vzadu taky měla konektor.

Koupil jsem ty 3 světla  a 12V zásuvku dozadu za 550,- s poštovným od někoho, co už měl auto v likvidaci. Ta světla jsou do kufru i do dveří naprosto stejná. Do pátých dveří chci dát dvě silné LED diody, aby osvětlovali prostor za autem, když se zvedne víko nahoru. Dal jsem je již zespodu předních dveří, takže po otevření dveří je nástupní prostor krásně osvětlený.

Teď zase pro změnu měním přední sedačky za otočné :-)

Ulysse 2.2 JTD 95kW 2005

Posted

Do pátých dveří se taky chystám něco dát, a i na druhé auto. Měl jsem to na Felicii a super. Když něco nakládáš či vykládáš v noci, je to neocenitelné.

Posted (edited)

jaký LEDky tam dáváte?

Já používám tyto. Vyvrtám jednen otvor, z druhé strany přitáhnu maticí, zapojím a je to hotovo. Mám je zespodu předních dveří a je to super. Svítí skvěle. Tyto dvě chci dát i do pátých dveří.

odkaz LED 12V

23013712_200x150.jpg 23013713_200x150.jpg 23013714_200x150.jpg

Edited by Jarda5