ramazoti12 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 zdravim pani. mam problem.svietilo mi esp casom zacala blikat stopka a nakoniec auto ani nenastartovalo iba sem tam chytilo ked dlho stalo ale motor isiel dost divne ako keby v nudzovom rezime. dnes som odpojil konektor na riadiacke esp a bola tam voda nakoniec som zistil ze jeden tenky pin bol ulomeny a jeden hruby tiez.. ten tenky ale nemal vyvedeny kabel je to na konektore zaslepene no ten hruby ma kabel modry č6 tusim. rozoberal niekto tu elektricku cast? moze ten motor blbnut koli tomu?pisalo mi esp default abs defaul nejde ani otacckomer ani tacho a je to tam vysvietene ako stromcek vianocny uz. tak som tu jednotku vymontoval a teraz poradte da sa tam ten pin nejako nanovo naletovat z vnutra ked to rozoberiem tu elektricku cast?nema niekto tu riadiacku esp na peugeot307 2,0 hdi 66kw 90 ps? je to bosch . riesil niekto uz nieco take? ten pin uz v konektore nieje nevidim ho tam nikde.takze pani dobre si skontrolujte ci vam tam nezateka lebo tie pini su lahucko od korozie a idu do vecnych lovist.dik za rady Quote
mmartinkovic Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Daj nejaku fotku, mozno to rozobrat a naletovat nieco ine, utesnit a je to. Quote
ramazoti12 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 (edited) Daj nejaku fotku, mozno to rozobrat a naletovat nieco ine, utesnit a je to. a nerosype sa to ked oddelim tu elektricku cast od mechanickej? skusim to odfotit aj ked tam toho moc nevidno Edited January 7, 2015 by ramazoti12 Quote
mmartinkovic Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ak by slo o ten jeden vodic, mohlo by sa to dat napajkovat, a nejako predlzit. pripadne piny sa daju aj samostatne kupit, alebo zohnat konektor. Quote
ramazoti12 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Ak by slo o ten jeden vodic, mohlo by sa to dat napajkovat, a nejako predlzit. pripadne piny sa daju aj samostatne kupit, alebo zohnat konektor. ale ten pin je vnutri tej riadiacky neviem ako je to vnutri riesene ci su tam napajkovane na nejakom plosaku alebo ako.nemal si to rozobrate? Quote
mmartinkovic Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 to nie, 307 nemam, radim. ale za pokus to stoji.pripadne uz len vymenit. Mozes to demontovat, nejakou bruskou odbrusit, ci otvorit, Ked to nefunguje je to naprd. Napajkovat, a zatmelit aby tam netieklo. Vies, ked je to pokazene a nefunguje to, nemas co stratit. Quote
ramazoti12 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 to nie, 307 nemam, radim. ale za pokus to stoji.pripadne uz len vymenit. Mozes to demontovat, nejakou bruskou odbrusit, ci otvorit, Ked to nefunguje je to naprd. Napajkovat, a zatmelit aby tam netieklo. Vies, ked je to pokazene a nefunguje to, nemas co stratit. no uz v podstate nemam co stratit dnes alebo zajtra to rozoberem pofotim aspon uvidite ako to vyzera ked sa to rozobere Quote
ramazoti12 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 :-) tak som to tam napajkoval z noveho pinu som odstrihol poskladal to vsetko ide vsetko zhaslo motor startuje no nedari sa mi to odvzdusnit treba 307 odvzdusnit aj cez diagnostiku ked bola vonku cela ta jednotka abs a esp? a este sa mi podarilo urvat zavit na zadnom strmeni co ti poviem ked smola tak riadna.mam tu aj lexiu len neviem pyta to nejaky dam a neviem co tam mam zadat ake cislo. nevies poradit?mam auto v zahranici a potrebujem to doviest na slovensko len furt sa brani :DD Quote
Havlicek.Lukas Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) DAM je cislo karoserie bud zjistis podle VIN cisla nebo byva na samolepce na sloupku dveri ridicenebo tam napis prvni co te napadle Edited January 11, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
ramazoti12 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 DAM je cislo karoserie bud zjistis podle VIN cisla nebo byva na samolepce na sloupku dveri ridice nebo tam napis prvni co te napadle da sa tam napisat asi len 4 čislice . a nevies ci tie brzdy treba odvzdusnit aj cez diagnostiku ked bola vonku riadiaca abs a esp lebo normalnym sposobom to nejde odvzdusnit stale je pedal makky nevie niekto preco? Quote
Havlicek.Lukas Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 urcite jinac ten vzduch z toho nikdy nedostanesa jake mas cislo kastle predpokladam neco kolem 8 tisic posli mi vin ja ti ho reknu presneji (ale az rano) Quote
ramazoti12 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 urcite jinac ten vzduch z toho nikdy nedostanes a jake mas cislo kastle predpokladam neco kolem 8 tisic posli mi vin ja ti ho reknu presneji (ale az rano) VF33ERHYB82697616 KED SOM POZERAL MECHANIKOVI CEZ PLECE TAK TAM NAPISAL NIECO ASI 6545 ci tak nejako tak neviem co tam mam dat ja to bolo v original peugeote servise .a videl som to len sekundu a niesom si isty .nevies nejaky navod ako to presne odvzdusnit taky postup ako pre blondinku :D lebo cez diagnostiku som to nikdy nerobil ani neviem kde to tam mam hladat a ako postupovat mam este renaulta a ku tomu mam clipko a stym robit viem tu lexiu som kupil koli tomuto korabu ale este som ju ani nezapol tak neviem co a jak a potrebujem to dat dokopi konecne abs som opravil a teraz musim strmen zhanat uz ma ide porazit jedno sa opravi a hned druhe pokazi jak keby chcel opat zostat v nemecku ten peugeot :D Quote
Havlicek.Lukas Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) DAM 09467 nulu zadavat nemusis Edited January 12, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
ramazoti12 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 DAM 09467 nulu zadavat nemusis ako si to vyratal? mam este 206 ten stitok mam aj odfoteny poslem ti tu foto ok povies mi aj na ten?a ten navod sa ti nechce pisat? mas cas aj tak strmen bude az o nejake dva tri dni DAM 09467 nulu zadavat nemusis Quote
ramazoti12 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 ako si to vyratal? mam este 206 ten stitok mam aj odfoteny poslem ti tu foto ok povies mi aj na ten?a ten navod sa ti nechce pisat? mas cas aj tak strmen bude az o nejake dva tri dni Quote
ferinko2 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Výpočet DAM v prílohe Psa_Dam_Org_Build_Code.exe Quote
Havlicek.Lukas Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 ja to nevyratal ja to nasel v databazi podle VIN cisla redkid 1 Quote
ramazoti12 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 diky chlapi je vidiet ze dobry ludia este nevymreli. este ak sa niekomu bude chciet postup napisat ako to spravne cele odvzdusnit pomocou toho diaboxu a zapalim za vas lampion stastia nech mate vela stastnych kilometrov najazdenych .ten zaklad ze od praveho zadneho potom lz pp lp koleso to viem aj ja aj ako sa ma naslapavat kedy povolit atd ale cez tu lexiu som to nikdy nerobil ani neviem kde to tam hladat.objednal som dnes ten strmen na ebay za 30 euri tak o nejake dva tri dni to pride a idem sa do toho pustit.este ma napadlo pedal v jednom mieste ako keby zadrhoval asi v polovici drahy tak dufam ze som neposkodil aj gumicky tam ked to islo na prazdno.je velky problem vybrat hlavny brzdovy valec na tej 307? Quote
ramazoti12 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Výpočet DAM v prílohe dik kamo a co sa vypisuje do tych koloniek presne? Quote
Recommended Posts