Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych vyrazit s rodinkou na prodloužený víkend do Budapešti....Já,syn 5 let po operaci kyčle,dcera 1.5 roku.....jo a vlastně ještě manželka :D

Má někdo nějaký tip na zajímavý hotel?

Proč Budapešť?No protože jsem tam už byl a dost se mi tam líbilo a pak je tam hromada termálních pramenu a v rámci synovo rehabilitace by to nebylo špatné.

Našel jsem už něco ve slevomatu nějaký Golden něco ale rozhlížím se dál...

Jinak uvítám i tipy na výlety v rámci omezených možností....koukal jsem na akvárium,ZOO taky zvládnem

Odesláno

Měl bych tady voucher na ubytování, kdybys měl zájem. Jen je tam podmínka zaplatit si stravu. Možná bych sehnal ještě jeden.

post-43886-0-95676000-1420479365_thumb.j

Odesláno
Odesláno

tak Ramada to vyhrala...vzal jsem pres cestovku kde maji jeste asi 15% slevu a hotel sam ted ma akci za platbu 3 noci muzu byt 4 noci...takze to byla celkem jasna volba....

Skoda ze nedam restauraci Sir Lancelot protoze to s detmi dost dobre nejde

Odesláno

Pekne verejne korculko je pod hradom Vajdahunyad. Do noci je tam kopec ludi. Fotil som to dnes z auta okolo 17 tej.

No a este po meste jazdi obojzivelny autobus najprv okruh mestom a potom vlezie do dunaja len neviem ci funguje celorocne.

post-29597-0-47018200-1421181043_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...