Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Mám prosbu, když sem přetěsňoval čerpadlo, ztratil jsem z čerpadla takový hliníkový "šroub" s malým otvorem uprostřed, je to v místech kde je ovládání množství nafty v závislosti na tlaku turba (viz obrázek), a tímto šroubem, spíše tryskou, nejspíš uniká trochu vzduchu ven z čerpadla aby se membrána nestlačila ihne při nízkém plnícím tlaku. Byl by někdo ochoten mi změřit průměr té malé dírky? Myslím že by se to dalo lehce nahradit provrtaným šroubem.

Velice děkuji za ochotu

Edited by jaxvine
Posted

To je tzv.holender,nie je v servisboxe aj jeho rozmer? Stačí premerať priemer nátrubku,sú normalizované....

Posted (edited)

Tak se mi zdá že myslíš ten šroub pod tím - na přívod paliva, to co myslím já je mezí přívodem paliva a hadičkou od turba... koukni na obrázek.. Pod tou čepičkou je takovej hliníkovej "šroub", kterej má v sobě malou dirku... pokud si to dobře pamatuju...

post-41135-0-41174300-1420558504_thumb.j

post-41135-0-02025800-1420558511_thumb.j

Edited by jaxvine
Posted

ten srob ma dieru v strede a potom este po obvode zavitu ma dve dierky pri hlave to je holender vyzeral tak isto ako na tvojej fotke ale na lavej strane srob z dierou v tele