LamZa Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit. Za cca 1200km se mi rozsvítí na přístrojovce klíček a všichni určitě víme co to pro mě znamená Kdyby jste byli tak laskavi a poradili mi co všechno se při takovém servisu dělá. Jaký olej mám koupit, jakeý filtr mám koupit. Mám koupit také svíčky? nebo stačí vyčistit? Ještě bych měl dotaz ohledně kapaliny v chladiči. Tchán dával auto vždy do servisu Peugeot a v chladiči byla průhledná zimní kapalina. Já bouhžel znám jenom modrou a růžovou. Co tam Peugeot lije? Díky za odpivědi Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 no sice za 1200 se ti rozsviti ale kolik kilometru pak bude mit najeto ??podle toho muze servis stat jen 4 tis nebo i 10tis Citovat
LamZa Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 no sice za 1200 se ti rozsviti ale kolik kilometru pak bude mit najeto ?? podle toho muze servis stat jen 4 tis nebo i 10tis Auto má momentálně najeto 111750 km Citovat
celda1970 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 ......za cca 1200km se mi rozsvítí na přístrojovce klíček a všichni určitě víme co to pro mě znamená........ Znamená to pro tebe,že si máš koupit novej klíček.......starej už ""došel""... :D :papa LamZa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 tak svicky urcite vymenit tak jak filtry a olejdale by bylo dobre kontrola brzdoveho oblozeni(servisni knizku nemas ?? tam je servis popsany) - cira kapalina je original peugeot mela by jit naredit klasickou ruzovou v servisu by jeste asi pres diagnostiku skontrolovali auto na pritomnost chyb a mozna by to chtelo kontrolu gumovych ulozeni na napravach Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 přidám výměnu brzd. kapaliny (má se měnit co dva roky) Citovat
LamZa Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 Všem děkuji za informace. Každopádně chladící kapalinu vypustím celou, tak jakou tam mám dát novou? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 třeba G12, ta je myslím na pět let, předtím propláchni celý systém vodou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 jj tu brzdovku sem chtel ted jeste dopsat Citovat
Marselino Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Pokud ještě nebyl měněný tak řemen jak pomocný, tak rozvodový+napínací kladky(vodící) a vodní čerpadlo.Možná olej v převodovce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.