Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Vážení klubáci, 

ještě jednou Vám chceme popřát šťastný Nový rok 2015 a stejně jako loni jsme připravili ročenku klubu, ve které se ohlížíme za tím nejdůležitějším, co se u nás událo v roce předchozím.

Přejeme příjemné novoroční počtení. 

ROČENKA PEUGEOT CLUBU 2014.pdf

Posted

jen sem tam nasel jednu chybku
v datumu predani vozu P508 je datum 11.3.11.2014

jinac slusna prace

a jeste ke 108 sice je to nemile ze fabrika musi propoustet ale prave propousti agenturni zamestnance - funguje to tak vsude najmou se lide pres agenturu na docasny vyrobni narust
jakmile nejsou potreba tak proste dobehnou smlouvy a zamestnanci jsou agenturou prevedeni treab jinam
navic TPCA vsem agenturnim kteri nemaj kazensky postih vyplati premii 20 tis

Posted

Lukáši, ten datum je správně. Oněch "11." na začátku je jen pořadové číslo. Koukni se výše, každý odstavec je očíslován.

Ale nepopírám, že v ročence mohou být chyby. Vzhledem k rozsahu a faktu, že jsem ji dodělával včera, bych se vůbec nedivil. ;)

U té 108 jsem právě chtěl uvést, že se jedná o agenturní zaměstnance a ne kmenové. Jakmile by se sahalo na kmenové, bylo by to horší. Neznám politiku TPCA a přesný důvod propouštění. Zda je skutečně kvůli malým prodejům, nebo jen kvůli tomu, že v úvodu potřebovali těch vozů vyrobit více a nyní se to vrací do běžných, očekávaný výrobních kapacit. 

Posted

Díky Milane, to je to co jsi včera ještě v noci dělal? Klobouk dolů. Ještě jednou díky.

Posted

Lukáši, ten datum je správně. Oněch "11." ......

jo tak to zrovna tak blbe vyslo ze datum je hned za cislem odstavce

no nikdo asi nezna politiku TPCA - bylo nam v rijnu vysvetleno ze plan na rok 2015 je 224 tis vozu coz je vhodne pro 3 smeny provoz

jenze v prosinci se dozvedeli ze poptavka je nizssi cca 214 tis coz jde v pohode stihnout ve 2 smenem provozu - sice nas budou honit jak zdute kozy ale proc ne :P

takze cca 100 agenturnich prevedou do kmene asi 50 kmenovych propusti a bude to cajk - hlavne ze skoro 1/2 roku trenovaly novacky aby umeli co nejvic procesu a mohli se vklidu zapojit do vyrobniho planu

ale nebudu uz tady zasirat vlakno jen jako informace k tomu textu a jestli se puvodni 107 prodalo tak malo naftovych tak sestrenice ma zrovna jednu z nich :mad:

Posted

Všechny texty byly napsány již včera dopoledne, avšak do večera jsem doplňoval chybějící fotografie, vizuálně upravoval vzhled a samozřejmě opětovně četl texty a hledal chyby. 

Lukáš: Už nevím, kde jsem to našel, ale bylo tam uvedeno, že v ČR se těch naftových 107 prodalo opravdu jen 10. A já bych o jiné motorizaci neuvažoval. :D

Posted

Milane, budud hrozně trapnej, protože napíšu, to co psali už všichni ... :)

Fakt dobrá práce - je vidět, že jsi zapálenej a člen vedení na svém místě - víc takových lidí do P-C!

:potlesk  :potlesk  :potlesk

Posted

Díky všem za kladné ohlasy, ale chybí mi tu kritika, ať už po stránce "češtinské", ale i obsahové. :myslim

Loňská ročenka dala více práce, protože byla dělána opravdu na poslední chvíli, letos jsem na to měl více času a také jsem některé texty jen převzal, byly totiž již dříve napsané - reportáže z minisrazů a novinky od Peugeotu (stejně jsem většinu z nich psal já :D)

Pevně věřím, že jsem ročenku posunul zase o kousek výše, na lepší úroveň, ale stále mám co zlepšovat. Podstatné ale je, zda jste si dobře početli, připomenuli si srazy, na kterých jste byli a nebo nebyli a možná se dozvěděli informace, o kterých jste dosud ani netušili. 

Posted

Opravdu kus práce, kus výborné práce.

Když chceš i tu kritiku. 

Srazy: jedna fotky učastníku + jedna fotka aut/zajímavostí apod by mi stačila u všech.Přišlo by mi to přehlednější, kdyby každý sraz měl novou stránku. 

Dzana: chápu, že si zasloužil uctění památky, to je bez debat. Fotek by stačilo polovina +  jedna černobílá.

Recenze aut: Renault? Jak se dostal do ročenky PC ? :)

Rozhovor s PeTrem: uvítal bych i 5 otázek na které odpoví všichni členové vedení nebo ikony klubu :).

Četlo se mi to výborně, jak stylisticky tak obsahově ;)

Posted

Díky za poznámky. :)

Já se u srazů snažím dávat více fotek, aby se lépe ilustrovalo, co se tam dělo. Ale každý na to může mít jiný názor.

Ale určitě souhlas, že každý sraz by mohl začínat na nové stránce, bylo by to přehlednější.

Fotky džáni, mohlo jich být méně, ale že jich tam je více jsem snad nikoho neurazil.

Renault v ročence: Hodně jsem váhal, ale nakonec jsem se rozhodl, že ho tam dám, protože tady nejde o to, že je to Renault, ale že se s vozem dá najet milion kilometrů a co se za tu dobu s vozem dělo a jak se k němu majitel choval. V neposlední řadě je auto našeho člena, který jinak jezdí s vozem PSA ;)

Dobrý námět dát členům vedení pár otázek, nebo i ikonám klubu. Příště to takto mohu pojmout. Jen bych doplnil, že loni v ročence byly významné osobnosti klubu a nechtěl jsem je letos opakovat (například oddie, Medvěd).

Guest Scratch
Posted

Super, za me si myslim, ze opravdu dobry. V podstate klidne i vice fotografii, vzdyt na tech je prece nejlepe videt, jak se lide tvarili, ze si sraz vetsinou uzivaji :D

Chybi mi tam jedna vec, ale ze tam neni, vubec nevadi :D