Subie Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) Pani, neviete niekto odkial moze tato kvapalina pochadzat pripadna pricina, nasledok, dosledok? Bol som s autom asi na 2 km trase a jak som dosiel naspat ( -11 stupnov ) som hned spozoroval divne vyparovanie spod motora, otvorim a toto tam najdem... Netusim odkial, preco... auto slo normalne ----- ale spozoroval som v tychto mrazoch , ze mi piska remen alebo remenica pri rozbehu resp. ked stlacim spojku Dakujem (remen moze piskat dosledkom omastenia tejto kvapaliny... a ta tecie od.....?! tesnenie pod hlavou? ) Edited December 31, 2014 by Subie Quote
myšut Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 poprskané od motorového oleje...šup sundej ten obdelník dekl a nový těsnění pod víko ,na r19 mě stálo cca 130 peněz ,po 23 letech měl nárok Quote
Havlicek.Lukas Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 dusledek ? pricina ??pravdepodobne se ucpala zamrzla hadice odvetrani klikovky a zacalo to prskat okolo vika Quote
myšut Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 subie : palec nahoru ,že si to před tím měl čistý jinak je to na pěst ,že tam dosud nemáš aspoň kus plechu ,překližky ,plastu či pásu gumy na ochranu zespod .... Quote
Subie Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Vdaka za rady , skusim vymenit tesnenie kazdopadne treba pockat za trosku priaznivejsimi teplotami takze momentalne v garazi Quote
ozzy56 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 spíše se podívej na tu hadici a vyměň kdyžtak ji (nebo vyčistit tech. benzínem atd.) Quote
Subie Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 (edited) Oprava prebehla uspesne, vymenene tesnenie + vycistena hadica odvetrania a auticko opat funguje ako hodinky Ale dost nas prekvapil fakt, ze cele veko motora drzi len na dvoch srubach teda maticiach... V porovanni s inymi vozami kde bolo nutne rozobrat veko bolo toto len prechadzka ruzovou zahradou ... Edited January 6, 2015 by Subie Quote
Subie Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 No parada, kolega Tak to aby sme dali niekedy kavicku pripadne nejaky trip Quote
Recommended Posts