Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 406 -nesviti zadni svetlo


dramyx

Recommended Posts

Pokud ti svítí RZ tak pojistka je ok. Ještě na tu pojistku by měla  býti napojena pravá přední parkovačka, je to do kříže.

tohle sem nezkousel ...ale pojistky sem prosel jednu po druhe vytahl jelikoz nemam manual v cz jazyce nevim kera je kera tudiz sem vytahoval jednu po druhe osetril..al problem trvaa..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní osvětlení se nezapíná ručně ale automaticky při nastartování vozidla. Při rozsvícení denního osvětlení svítí jenom přední světla denního osvětlení, zadní světla ne. Když si rozsvítíte osvětlení potkávací (nebo dálkové, a nebo parkovací), musí zhasnout denní osvětlení. Jestli při rozsvícení denního osvětlení Vám jedno zadní světlo svítí, tak  to máte špatně zapojené a navštivte servis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že u staršího modelu a mezimodelu (neMUX) funkce denního svícení nebyla, ale byla možnost vrazit 2 relátka místo propojek pod volantem a chovalo se to jako denní svícení. Po nastartování a při vypnutí na páčce se rožnou potkávací a parkovací světla (tedy i zadní), ale nesvítlo podsvícení budíků + ovladačů a displeje svítí plnou intenzitou. Měl jsem to tak v sedanu a teď i v kupé.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz nastartuji auto zadne svetlo nesviti..dokud neotocim na pacce do polohy denni( povinne ) sviceni nebo neprepnu na parkovaci ..jeste nedavno vse svitilo jak ma..ale nevim cim a nevim proc prestalo svitit ..blink spatecka brzda sviti v pohode  .mam starsi model 406 rv .97predni parkovacku sem nezkousel zjistim zachvily..jestly sviti..ale pojistky sou v poho jak pod volantem tak pod kapotou ...

Upraveno uživatelem dramyx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem to zkousel predni prava parkovacka nesviti..poslech sem radu ze to je do krize..vymenil sem zarovku a problem stale trva..nesviti jak prava predni parkovacka tak leve zadni potkavaci svetlo ...takze asik to jisti servis..protoze uz nevim co tomu muze byt ..(POJISTKY DOBRE , OSTATNI ZAROVKY VE VSECH SVETLECH NOVE.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych nejdříve zkusil dát jinou pojistku. Pokud nemáš náhradní tak vem tu co funguje (z druhýho světla). Podle toho co popisuješ tak je problém buďto v pojistce nebo nejspíš někde poblíž (pojistková skříň). Jak vyndat pojistkovku je tu už popsáno. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi c 32, alebo podobne. ved pozri na nete manualy, je ich kopa. A v CR aj Peugeot club by mal nahody v rodnom jazyku. v eshope za rozumnu cenu.

Trosku prekladaca v googli poznas nie? tak svetlo je po nemecky leuchte/ licht,lampe;   predne /zadne - vorne/hinte. a podobne.

Snad pomoze

a este tu je link, v druhom odkaze je DOC subor s navodom v cestine.

 

http://forum.autobazar.eu/peugeot-406-t38661.html

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...