alien Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pěkný večer, vzhledem k tomu, že jsem se (KONEČNĚ) pustil do oprav 306 s16, tak bych se rád zeptal, zda je stejné prohnutí prahu na 5dv a 3dv. Na 3dv. se nevyrábí nejspíš ani originál, tudíž si hrajeme s myšlenkou objednat práh na 5dv. a zbytek dodělat, jde o ulehčení práce, protože to prohnutí je dost značné. Je to stejné? Dle fotek se zdá, že ano. PS: Sháním levý zadní lem (odříznutých cca 15cm) a plastový kryt na svorky od svazků k šíbru a osvětlení nad šajtrpákou, právě jsem to dával do inzerce. Díky za zprávu. Honza Quote
myšut Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 prohnutí musíš porovnat asi osobně .) pneumatické kladivo a pytel naložený pískem s trpělivost ti pomůže ve finání upravě jen to nenahřívej.... Quote
alien Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Díky, podle fotek to vypadá, že to bude buď stejné, nebo hodně podobné, ten luk se bude těžko dělat tak, aby to vypadalo "pořádně", pokud by to stejné nebylo. Bohužel mi asi nic jiného nezbyde. Honza Quote
F.I.K Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 K čemu bude sloužit to pneumatický kladivo a pytel s pískem? Quote
juraj4522 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Ahoj ako si vyriesil ten prah ? Idem riesit prah na 3dveraku a tiez neviem zohnat original a rozmyslam tiez nad tym ze objednam prah z 5dveru Quote
Recommended Posts