Ducatista Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Dnes ráno cestou do práce mi nešly ostřikovače, nemrzku tam ale na 100% mám. Bohužel s sebou nemám manuál, nevíte někdo která pojistka je od ostřikovačů? V hledání mi to nic nenašlo. díky moc Quote
Ducatista Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 pojistky jsem zkontroloval vsechny a vsechny jsou OK. Takže mám rovnou koupit novej motorek, nebo to může být ještě něco jinýho? Quote
Dave_k Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Co takhle manuál na serviceboxu? Je to 14 v motorovým prostoru. Quote
Dave_k Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Zkus jestli motorek jede a nejsou jen přicpaný hadičky. Na zadní okno taky nic? Quote
Ducatista Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 service box mi vůbec nejede, píše to : Un problème technique est survenu. Veuillez vous reconnecter ultérieurement. A technical problem occurred. Please retry to connect later. Nejede ani přední, ani zadní, ale motorek ani nebzučí, takže to hadičkama zamrzlýma nebo ucpanýma není. Volal jsem do Peugeotu a novej stojí 1075 Kč, jsem se málem vyvrátil... Zkusím koupit nějakej neorigo, tolik peněz za to fakt nedám Quote
Dave_k Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Objednací kód je 6434 60. U Badisaka (několik výrobců) se vejdeš do 200,-. V Autokelly nejlacinější 362,-. P.S. Ještě ho zkus napojit natvrdo jestli je opravdu KO. Edited December 30, 2014 by Dave_k Quote
Ducatista Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 (edited) děkuju moc! No to už mi taky kámoš říkal, ale co jinýho by to bylo než motorek. Že by tak náhle odešla páčka, to se mi nezdá. Nefunguje totiž ostřik ani vzadu a kdyby odešel spínač na páčce, tak by aspon přední nebo zadní ostřik šel. Edited December 30, 2014 by Ducatista Quote
Speedy_RS Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 zkontroluj i konektor jestli neni ukroucenej nebo zkorodovanej... Quote
Martin 1981 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 urcite to bude motorcek,ja som to riesil na oboch mojich peugeotoch,cena cca 10e Quote
Ducatista Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 motorek byl kupodivu v poradku, ale uz je to vse funkcni :-) Quote
Ducatista Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 tehle otazky jsem se bal... jo, uznavam ze jsem trotl, ale ledova krupice v nadrzce, motorek se kousl o kostku ledu... horkovzdusna pistole na roztaveni kostky v motorku, pak vypusteni nadrzky a jede to v pohode. Bohuzel jsem mel v barelu tmave modrou vodu z miule zimy, ale barva me oklamala, pri cca minus 8 to zmrzlo jsem wocas, vim to... Quote
Dave_k Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 No hlavně že už zase premáva a neschořel. Já měnil v ostřikovačích zimní za letní. Vystříkal jsem letní do kanďáku, nalil zimní a hotovo. A jelikož se do prvních mrazejků ostřikovače nepoužily tak to bylo divení že to zamrzlo, když v hadičkách byla stále letní. Quote
Recommended Posts