Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted (edited)

Bohužel, hledání na v novém fóru mi nic neukázalo :( , tak musím založit nový příspěvek.

Rád bych se zdejších členů P-C zeptal, zda byli v termálních lázních Bad Fűssing v Německu. Chci se tam zajet zaplavat. Jak to tam ,,chodím" a různá doporučení a zkušenosti. Cesta i ceny. Děkuji

Edited by OK406
Guest Chozeluizskuner
Posted

Já tam byl Oldo... Byl sem tam v zimě takže cesta moc nic. Ale jedeš kus i po Německé dálnici takže No limit :D

Posted (edited)

Díky Martine. A jak je to tam se vstupním. Z IT stranek nejsem moc moudrý. Jinak co se týká cesty, tak v čem je problém?

Věřím, že ozve další člen, co tam byl a nebo tam jezdí.

Edited by OK406
Posted

Tak to je opravdu dál :) . Chci si zkusit zaplat v termáních lázní. Že by nikdo z členů P-C nebyl v Bad Fűssingu a nevyzkoušel termální lázně?

Posted

Chci tam jet na otočku, zatím jen vyzkoušet. Pokud jezdíte jinam do termálních lázní, tak rád vyzkouším. Ale nesmí to být moc ,,daleko". Děkuji

Posted

Tam, kam jezdím, je to z ČB 300km. Na otočku to podle mě smysl moc nemá, navíc to není na kdovíjaké zaplavání si, ale jen takové cachtání. Jezdím tam jen kvůli dětem, jinak bych tam nejel.

Guest Chozeluizskuner
Posted

Jak nikdo... Já ti psal že sem tam byl :P

Posted

Já vím, že si mi napsal. Děkuji. Pohovoříme o tom.

Oddie: chci to jen zkusit. Jinak 300 km je docela dost. Ale i tak Ti moc děkuji za příspěvek.

Posted (edited)

Jestli si chceš jen zkusit zaplavat v lázních, Sole Felsen Bad Gmünd máš v ani ne poloviční vzdálenosti než je Bad Fűssing.

Edited by oddie
Posted

Děkuji ti oddie za nápad. Něco podobného mi psal i Chozeluizskuner na icq. Je to blíž od bydliště. Ale také psal, že Gműnd není tak ,,moderní" narozdíl od Bad Fűssing. A i vyžití je lepší. Já nechci nic převratného. Pouze si zaplat a ,,užít" si koupel (plavání). A i po finanční stránce je to jiné.

Posted

Nebo Lázně Třeboň, cca 25 km od ČB.

Slaná voda, na takové to cachtání dobré - relativně klid, fascinují mě tam stojánky na francouzské hole.

Bad Füssing je takový akvapark pro důchodce a odboráře.

Gmünd je moderní, ne že ne, vedle akqvaparku (pro děcka) je tam i komplex saun (a tudíž od děcek klid).

Nehledě na to, že v tom Gmündu maj skvěle podchycenou českou klientelu.

Posted

V Gműndu je i venkovní koupání v termálním bazénu? Co si mám představit pod pojmem pro důchodce a odboráře :) ?

Posted

Jak maj v Gmündu podchycenou českou klientelu? Už jsem se tam párkrát chystal, resp. mám to vždycky v záloze, když je na víkend hnusně. Zrovna na tenhle víkend jsem uvažoval, že tam s dětma pojedem, ale počasí začíná vypadat rozumněji, tak nakonec asi ne. Do Maďarska pojedem na prodloužený víkend asi koncem měsíce.