Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Přepínání směru vzduchu v palubovce

Recommended Posts

Posted

Ahojky, mám problém s přepínání směru proudění vzduchu v palubovce. Ať přepínám kam chci, stále mi fouká vzduch jen uprostřed a na okno - na nohy to nejde. Pokud někdo má s tímto zkušenost, byl bych vděčen za jakoukoli informaci. Je to digitální ovládání nový model  a přestalo to fungovat po loňské zimě. Díky. 

Posted

někdy ten servomotorek pohánějící klapku odejde komplet...,jinak u všech aut mám klapku nastavenou na čelní sklo a v podstatě s ní vůbec nehýbu :)

Posted (edited)

Mas digiklimu?

Jestli jo mohl ti odejit panel klimatizace ovládání,pokud se vysype nastaví se to jen na okno a tebe aby jsi mohl jezdit než to spravis....

Jo. digiklimu. Jak se to dá rozebrat?  To se musí vyměnit vyloženě ten panel ovládání? 

Ještě mě napadlo, pokud by se vysypal panel ovládání, tak by nefungoval, ale mě funguje spínání všeho (A/C, AUTO, ventilátor +-, teplota), jen ne kam má foukat vzduch...

Edited by MilanCz
Posted

Bez rozobratia sa nikam nepohnes.

Dobre ti radia, aby si pocuval ci ide motorcek. Ak ide a klapka nie, tak su zodrate kolieska, ktore to pohanaju.

Ak nejde motorcek, mozes jedine vyskusat ho vybrat, a napojit na niektory iny, ci ide. ak nejde, tak zohnat druhy.

Pokial bude zima, bude ti naprd teplo na nohy, ked budes mat zahmlene celne sklo.

Posted

Tak ono nefunguje vůbec nic, pokud není nastartováno. A když už je nastartováno, tak v tom kraválu zase není nic slyšet. Budu to muset nechat někomu s pevnýma nervama...

Posted

Asi to máš vyzkoušené, a víš určitě, že ti to na nohy nefouká, ale přes to. 406 příliš na nohy nefučí. Trochu to jde, jen když nastavíš foukání pouze na nohy a zavřeš všechny ostatní výdechy.