Béďa Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 tak nerejpej! ne, to co tu zmiňuješ je trochu jiná situace, Přemkovi moderátorské práva prostě zůstaly po ukončení funkce ve vedení ale Ferry byl zvolen a je moderátorem od počátku co se moderace na P-C rozjela, proto k tomu vedení přistupuje trochu jinak.. nicméně netvrdím že je tohle konečná situace, určitě to budeme výhledově ještě s Ferrym řešit.. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Třeba je čas a přibrat nějaké ty moderátory navíc, třeba i nějakou tu opačného pohlaví. Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Mnoho moderátorů, diskutérova smrt Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Jak mnoho??? Jsou tací co na to nemají ani čas či se ani neozvou . Citovat
agresssor Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Se dívím že v zimě, hadi vylejzají když je teplo To jo a nektery sou porad venku ..... punkac ohodnotil 1 Citovat
dusan2 Odesláno 28. prosinec 2014 Autor Odesláno 28. prosinec 2014 No a sme zase tam kde vzdy. Mozno jeden z dovodov preco odtial par ludi vypadlo. Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Ja se radeji k tomu co tu bylo psano na mou osobu nevyjadruji...jsou proste rovni a rovnejsi ale to PAN reditel moderatoru Beďa nemuze nikdy pochopit Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 kurna jdete uz do haje s tema urazenejma egama..... bylo to vysvetleno a ja to docela jasne pochopil. Spis nechapu to neustale vynaseni takovych kravin na svetlo...... Tak vemte Premu zpet, a at moderuje, nebo vemte me a ja se s tema banama na 3 dny rozhodne mazlit nebudu Nekolikrat ti Premo bylo vysvetleno, ze k tomu vlastne tak nejak doslo omylem. Rozhodne si nemyslim, ze Schreek je clovek, ktery by te jen tak odstrihnul..... Fakt me stve ze to handrkovani ze stareho fora se natahlo i sem...... naivne jsem si myslel, jak budeme mit nove hezke forum a bude na nem pohoda Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Jirko...... nekdy na srazu u piva.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Jo Premo v pohode me tady kdysi taky nekdo napsal, at jdu k lekari a dalsi a proste uz to neresim, je to davno za mnou a naucil jsem se nebabrat se v kravinach, a nepodstatnych vecech, a fakt to pomaha Citovat
Béďa Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Přemo, nevidím že by bylo na tvou osobu vysloveno něco špatného, takže nechápu ty věčný výpady ať už na mou osobu, tak na Schreeka. Nikdy jsem s tebou problém neměl a myslím že jsme si i několikrát vyšli vstříc, takže mě tvůj postoj trochu mrzí ale nějak se s tím vyrovnám. Scratch & servisman: změna moderátorské sestavy prozatím není na pořadu dne.. Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Bedo to je na debatu v klidu mezi 6ti ocima bez emoci........ Citovat
Béďa Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 s tím nemám problém, až se někdy někde potkáme, můžeme si to jednou provždy vyjasnit.. Citovat
OK406 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Navrhuji Přemu a servismana. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Scratch & servisman: změna moderátorské sestavy prozatím není na pořadu dne.. staci asi lepe cist...... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Oldo já bych to dělat nechtěl a ani bych neuspěl. Důvody nebudeme rozebírat. Citovat
OK406 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Honzo, ale já se domnívám a nejen já, co tě znám osobně, že by si se na tuto ,,funkci" moderátor plně hodil. Každý máme své chyby a dá se na nich zapracovat ve prospěch všech (P-C). Jinak Přema i Scratch = jsem 100% pro !!! Věřím, že i další by se mnou souhlasili. Radek Hurvajz, Aluška, punkac a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Aluška Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Asi si fakt začnu myslet, že tady pár jedinců nemá mozek nebo něco hulej 222johny222 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.