Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak nerejpej! :bacha:D  ne, to co tu zmiňuješ je trochu jiná situace, Přemkovi moderátorské práva prostě zůstaly po ukončení funkce ve vedení ale  Ferry byl zvolen a je moderátorem od počátku co se moderace na P-C rozjela, proto k tomu vedení přistupuje trochu jinak.. nicméně netvrdím že je tohle konečná situace, určitě to budeme výhledově ještě s Ferrym řešit..

Guest servisman
Odesláno

Třeba je čas a přibrat nějaké ty moderátory navíc, třeba i nějakou tu opačného pohlaví.

Guest servisman
Odesláno

Jak mnoho??? Jsou tací co na to nemají ani čas či se ani neozvou .

Odesláno

kurna jdete uz do haje s tema urazenejma egama..... bylo to vysvetleno a ja to docela jasne pochopil. Spis nechapu to neustale vynaseni takovych kravin na svetlo......

Tak vemte Premu zpet, a at moderuje, nebo vemte me a ja se s tema banama na 3 dny rozhodne mazlit nebudu :D

Nekolikrat ti Premo bylo vysvetleno, ze k tomu vlastne tak nejak doslo omylem. Rozhodne si nemyslim, ze Schreek je clovek, ktery by te jen tak odstrihnul.....

Fakt me stve ze to handrkovani ze stareho fora se natahlo i sem...... naivne jsem si myslel, jak budeme mit nove hezke forum a bude na nem pohoda :D

Odesláno

Jo Premo v pohode :)

me tady kdysi taky nekdo napsal, at jdu k lekari a dalsi a proste uz to neresim, je to davno za mnou a naucil jsem se nebabrat se v kravinach, a nepodstatnych vecech, a fakt to pomaha :)

Odesláno

Přemo, nevidím že by bylo na tvou osobu vysloveno něco špatného, takže nechápu ty věčný výpady ať už na mou osobu, tak na Schreeka. Nikdy jsem s tebou problém neměl a myslím že jsme si i několikrát vyšli vstříc, takže mě tvůj postoj trochu mrzí ale nějak se s tím vyrovnám. ;)

Scratch & servisman: změna moderátorské sestavy prozatím není na pořadu dne..

Odesláno

Scratch & servisman: změna moderátorské sestavy prozatím není na pořadu dne..

staci asi lepe cist......

Guest servisman
Odesláno

Oldo já bych to dělat nechtěl a ani bych neuspěl. Důvody nebudeme rozebírat.

Odesláno

Honzo, ale já se domnívám a nejen já, co tě znám osobně, že by si se na tuto ,,funkci" moderátor plně hodil. Každý máme své chyby a dá se na nich zapracovat ve prospěch všech (P-C). Jinak Přema i Scratch = jsem 100% pro !!!  Věřím, že i další by se mnou souhlasili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...