Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nevymlouvej se na mobil lopato :D

A nechte nektere veci uz spat, at se to zase nezvrhne. Uz to bylo vyreseno a napraveno, tak to nemusi byt furt vytahovano. Jak na stranu jednu, tak na stranu druhou :)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Nevymlouvej se na mobil lopato :D

A nechte nektere veci uz spat, at se to zase nezvrhne. Uz to bylo vyreseno a napraveno, tak to nemusi byt furt vytahovano. Jak na stranu jednu, tak na stranu druhou :)

Máš pravdu, ale zajímalo by mě, jestli i Peta a Elton dostali hned SZ. ;) O obsahu radši pomlčím. Jen napíšu, že urazit mě může jen inteligent...

Odesláno

Máš pravdu, ale zajímalo by mě, jestli i Peta a Elton dostali hned SZ. ;) O obsahu radši pomlčím. Jen napíšu, že urazit mě může jen inteligent...

Další skvělá fce fóra... Blacklist na SZ... kolíňák je na něm hned od začátku. Takže mě neurazí a veřejně se ztrapňovat může, ne? Je sranda, jak vždycky vyleze a zahlásí nějaké to moudro [emoji3]

Odesláno pomocí TapaTalk z S3

Odesláno

Dobrý postřeh, ani jsem nezaznamenal, že Ferry se "vytratil". Škoda. Navíc je to moderátor, to nikomu z vedení nechybí moderátor?

Víme o tom, jeho časové vytížení jsme již řešili a zatím jsme se dohodli na jeho setrvání ve funkci moderátora.

Odesláno (upraveno)

Teď si musím rýpnout :aut

A Přemka jste odstřihly rychlejc a to má na forum víc času :P:D

(jen to berte jako popíchnutí, nic vážneho a je to už dávno)

Upraveno uživatelem elton

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...