Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Poslednou dobou mi vŕta v hlave kam sa podelo niekoľko klubákov ktorí často prispievali tu na fóre ale hlavne koblih69. Možno mi niečo ušlo alebo sa mýlim no mám pocit že jeho absencia sa datuje zhruba od vzniku nového fóra. Je viac členov ktorí sa odtiaľ vytratili o dvôvodoch sa dá polemizovať ale koblih69 bol dosť aktívny a zmizol zo dňa na deň. Vie niekto čo je za tým ?

Posted

Jo, vyhrožoval, že sem do nové podoby nebude přispívat, tak sem chodí jen nakukovat. Holt od té doby poklesl počet denních příspěvků na celém fóru na polovinu :P

Posted

Jo, vyhrožoval, že sem do nové podoby nebude přispívat, tak sem chodí jen nakukovat. Holt od té doby poklesl počet denních příspěvků na celém fóru na polovinu :P

Ako to moze vydrzat neozvat sa ☺

Posted

No no, zas to nepřehánějte, ono vydržet tu od samého začátku těch 13 let je už spíš úchylka či diagnóza :D

Jo jo, přesně ... to je jako vydržet celej život s jednou ženskou ...  :D  To má manželka dobrý vyhlídky ...  :aut

Posted

Koblih se prostě rozhodl, že na nové forum už přispívat nebude, je to jen jeho volba... Lidi neustále přicházejí a odcházejí... 

Kouknul jsem do statistik a vezmu-li aktivní členy, kteří klub stále navštěvují (záměrně nepíši připívají), tak služebně nejstarší je tu člen Ondra a hned za ním Oddie, který je samozřejmě v současnosti nejdéle přispívajícím členem klubu :potlesk   

Guest Scratch
Posted

tak to je good :)

no a co dodat k tem nahlizecum, no jejich volba, podle me i skoda, ale co nadelame ze :)

hlavne si myslim, ze nove forum je opravdu povedene, podobne tomu staremu a je prehledne. Skoda, ze to nekdo tak spatne snasi :D