Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Jednodenní lyžovačka

Recommended Posts

Posted (edited)

čauves, je tu někdo kdo by podpořil jednodenní lyžovačku na českých horách?

vzhledem ke sněhu bych to viděl na Klínovec, Ještěd nebo Černou Horu, případně Zadov...

jakýkoliv den od 26.12. do 30.12. by se to šiklo... tak co vy?

Edited by skuci
Posted

Ahoj, jak to myslíš podpořil? Chci jenom upřesnit, že na Ještědě není ani smítko sněhu. Takže s ježděním, tedy na lyžích, to asi žádná sláva nebude.

Posted

MotoMoto: pod pojmem podpořil myslím, kdo by chtěl jet taky, chci jet lyžovat, ale nechce se mi samotnýmu... jinak co se týká Ještědu, tak jsem koukal, že nejezdí, ale třeba se počasí umoudří ;)

Posted

Já se musím přiznat, že mi takovéto zimy vyhovují. Sice bydlím přímo pod Ještědem a k baráku dojíždím na lyžích od sjezdovky, ale ty terény tady nic moc. Na jedné straně velká kapacita lanovek a malá sjezdovek a na druhé straně zase velké sjezdovky a jedna lanovka. To raději vyrazím na víkend do Alp. Bez front a ceny o málo vyšší.

A to, že jsem loni odhazoval sníh jen dvakrát a letos zatím vůbec se mi moc líbí. Předtím několik let i třikrát denně.

Posted

mě taky vcelku vyhovuje tento typ zimy, zvlášť když musím jezdit autem  ale na horách asi pohoda by mohlo být o trošku více sněhu...

enikybeniky: zítra to asi fakt nedám... :D i když budu vcelku blízko Klínovce...

Posted

Jako pražák to mám kousek do toho Liberce, ale ty sjezdovky jsou opravdu úzké a mám strach, že mi tam někdo sestřelí děti.Tak jsem se naučil jezdit do Harrachova. Není to daleko a lyžování je tam příjemné. Ale pro mě jsou nej ty Jánky a okolí ( Duncan, Žacléř . . .), protože jsem se tam naučil lyžovat a otec tam má druhou část rodiny a tím pádem je kam jezdit. 

Posted

motomoto maš nějaky tip na veekend v alpach s dětma nebo vybereš středisko přes book ubytko a jede se. my odsud jezdíme na jeden den na stuhleck tak uvidíme zítra ;)

Posted

Hoj. Chci jet s dětmi na otočku Černou Horu 26.12. Počasí neřeším, tam se lyžuje.

Černou Horu jsem v létě vzdal, páč mi to vycházelo na dva dny cesty - A TY V ZIMĚ NA OTOČKU ????

Pro pomalu chápavé - pokus o fór :D :D :D

Posted

Omlouvám se že až dnes, ale svátky s rodinou jsou dost náročné. Jezdím, když na víkend tak Rakousko, když týden tak Itálie. Buď si vyberu středisko a pak přes Booking ubytování. A nebo přes New Dama komplet někdy se skipasem za super cenu, ale už to není to co dřív. Středisko tak aby bylo blízko, když jen na 3 dny a aby tam byl sníh. Když jedu s dětmi tak spíš menší střediska.

Posted

Tak když se mi zítra povede brzy vstát, tak bych to viděl na Klínovec. Já bych si jezdil Dámskou a mladá bez skipasu se asi vystačí s dětským skiparkem, když jí nepřesvědčím na sjezdovku.

Posted

Tak jsem to počítal a byl jsem na Klínovci naposledy v roce 1978, au to je už pár pátků. Dneska bych to tam asi nepoznal. Uvažuji si udělat výlet, pokud bude víc sněhu.

Posted

Stav na ještědu, jezdí, tedy včera, dneska nevím jen F10 což je poma s frontou do půlky svahu. Večer to bylo i ve zprávách. Nasněženo cca 5 cm.

Posted

Tak jsem to vzdal a nechám to nejdřív na příští víkend nebo potom lednovou týdenní dovolenou. Klínovec otřes fronty, Novako na Božím Daru taky plný (to je spíš pro děti), jinak nikde nic moc nejezdí.

Koukal jsem a docela se těším, až se letos otevře Plešivec, docela vážnej kandidát.