Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ekologická bomba ze Švédska


p406b

Recommended Posts

http://vysavace.heureka.cz/electrolux-zb-2805/recenze/#section

 

Tak jsem musel udělat recenzi vysavače. Fungoval dobře než se projevila chyba v elektronice-podle mně úmyslná.

Když jsem to rozdělal nestačil jsem se divit. Mít po ruce toho debila, dostala by pro něj slova jako bolest a brutalita jiný rozměr. Na co potřebujeme platit tolik na školy, když z toho lezou jen poblblý menegeři  co nic neumí ,ale myslí si ,že můžou řídit vše. O technika co něco umí před vysokou školou pomalu nezakopneš. 

Tenhle typ výrobku je ekologická bomba protože to skončí na skládce i s baterii. Jak tohle může projít to nepochopim. Bojkotujte takové sračky u kterých nejde vyměnit baterie s max. jedním druhem nářadí. Je to úmysl jak z Vás tahat prachy za každou cenu - i za cenu poškozování přírody. To potom zaplatí Vaše děti.

Pro mně je Elektrolux už jen jedna z fi co vyrábí sra.ky. A to je ze Švédska,země co se pyšnila péčí o přírodu. Tak už i Švédi jsou pěkný hovada.

Ekologický výrobek je ten co vydrží fungovat dlouho a nemusí se co dva roky huntovat životní prostředí.

 

ps. elektroniku jsem vyhodil,dal silnější Li baterii-stará ještě jela,ale měl jsem doma plonkovou li, napojil přes obyč vypínač na přímo a jede jak blázen. jen se musí hlídat doba nabíjení, není tam už ochrana proti přehřátí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč by měl jakýkoliv přístroj končit na skládce? Možná ti uteklo že už nějakej pátek se tyhle přístroje na skládku neházej. Naopak tvoje úprava s výměnou akumulátoru je časovaná bomba s téměř jistou prací pro IZS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vydrželo 3,5r protože se to nabíjelo až po úplném vybití.

To jsem zas čekal keci o kontejnerech a práci hasičů.

Už vidim nasranýho majitele jak hledá správný kontík. Tu o krtečkoj mám taky rád.

Já odpad třídím, a navíc i recikluji přímo doma. Rozdělám každou el.věc co končí a nechávám si šrouby a sítové šnury ,spínače atd.,ale serou mně lidi co ho úmyslně vyrábí.

Podívej se co se prodává za nabíječky tužkových aku a potom něco říkej. Já jsem si toho vědom na rozdíl od lidí co si toto koupí a nic o tom neví. Kamarád to tam zapomněl a baterky už tekly.

 

Baterie ještě drží je tam problém v elektronice-vysavač se zatočil a začal signalizovat prázdnou bat. i se sítovým zdrojem i jinou bat.

Upraveno uživatelem p406b
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu že jsi si potřeboval ulevit, ale s kecama o ekologii jsi začal ty hned v úvodu. Že se tyhle věci maji likvidovat jinak než vyhozením na skládku to je věc jistá. Možností je myslím dost od kontejnerů přes sběrné dvory až k prodejcům. Že to nějakej buran hodí do lesa, nebo do škarpy u silnice je zase věc jiná. Samozřejmě se dají koupit i nebezpečný nabiječky akumulátorů, to už je na každym jak vybere a co si o tom zjistí. Vietnamec na tržnici a možná ani prodavač v elektru o tom taky nevědí nic.

Kupoval jsem minulej tejden v oukej tablet. Vybíral jsem mezi dvouma s přibližně stejnou cenou a na můj dotaz ktrej má lepší parametry mi řekla: vemte si to lenovo, protože má paměť 1GB, ten asus má jen 1024MB. Tak jsem slušně poděkoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nejsou kecy ,ale pravda. 

Lidi na to kašlou, a když zjistí,že na to kašlou i výrobci tak proč oni by to měli za ně napravovat a kašlou na to ještě víc. Jde o to aby ty výrobky byly eko a snadno recyklovatelný. S bateriemi na třech místech ve výrobku to asi tak snadný není.

Souhlasím s tebou,že si každý může vybrat bezpečnou věc. Ale v prodeji by neměli být ty nebezpečný. Každý přeci není schopen porozumět všem aspektům v různých oborech.

To co jsem udělal není návod jak to vždy řešit a taky to vždy nejde.Někdy to ani není ekonomický. Ale myslet si ,že když má někdo ISO tak že to dodržuje je dost naivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu se říká plánované zastarávání výrobků. Krásně vysvětleno zde :

 

http://www.youtube.com/watch?v=8W4V_4ZxBFg

 

Jen hledím, co si výrobci dovolí a kecy o recyklaci jsou k smíchu. Celé video je o tom, jak se plánuje pokažení výrobku nebo nemožnost opravy aby bylo nutné koupit výrobek nový

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...