Subie Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Zdravim vas pani. Uvazujem nad zavedenim takzvanej "fake" led diode autoalarmu , mozno ste o tom uz poculi resp. urcite mnohi to mate aj v aute - klasicka blikajuca led dioda . Kazdopadne, vyroba by nebola absolutne narocna, len mi vrta hlavou ako ju zapojit do auta aby blikala LEN pri vypnutom resp. zamknutom aute... teda aby som ju nemusel stale rucne cez nejaky vypinac zapinat ale nastartujem prestane blikat, vypnem motor zacne blikat Nejaka rada ? Ma takuto vlastnost nejaka poistka, teda ide do nej napatie len pri vypnutom aute? Vdaka. Quote
Havlicek.Lukas Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 cervenej kabel na pluskocernej na klicek kde je napeti po klicku jde to i na central jen si uz nepamatuju jak sem to mel udelane ja Quote
Subie Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 cervenej kabel na plusko cernej na klicek kde je napeti po klicku jde to i na central jen si uz nepamatuju jak sem to mel udelane ja Dakujem, este keby si mi povedal, kde mam hladat kabel ,teda, musim rozobrat pol pristrojovky alebo niekde volne "pohodeny" v blizkosti poistiek.. vdaka Quote
Havlicek.Lukas Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 no nejlepe na spinacce tam je vsechno Quote
Gitarista001 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 daj vediet ako to zapojit tiez to riesim v 206. zatial to mam zapojene ze to blika aj za jazdy :-P Quote
Guest servisman Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Už se to tu kdysy dávno probíralo , mám to zapojený dlouho,8 let či víc, bliká jen při vypnutém klíčku. Stačilo by asi pohledati na foru. Quote
Havlicek.Lukas Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 vsak pisu na spinacku cervenej na 30 cernej na 15 a pojede to tuhle "kravinu" sem mel na favoritu 20 let zpatky Quote
Recommended Posts