Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Blbost, nějaký minimum si musí vzít, už jen z principu, kdyby si nevzal tak nemaže. Tobě olej ubude a zaroveň ti nafta přibude do oleje takže to nepoznáš ;)  Pokud se jedná jen o nějaký deci tak to prostě nezjistíš

Odesláno

ono to naštěstí byla asi nějaká anomálie. Už jsem najel zase 600Km a nic neubylo! Jinak mě si žádný auto olej nebere :papa

jinak ten klíč s dálkou dle Vin na mé auto objednat opravdu nejde!

Odesláno

Čeče kdysi mě někdo řikal že tyhle 16V motory takovýhle anomalie občas mívají, když mu naložíš tak že se otočí stírací kroužky a sežere to nějaký olej, pak se kroužky zase usadí a je to ok, je to celkem i možný, slyšel jsem o tom z více zdrojů.

Odesláno

já si osobně myslim, že jsem to možná neměl až po horní rysku úplně a pak sem se unáhleně zděsil. uvidíme budu to sledovat dál ;)

Odesláno

Ahoj, mám ten stejnej motor na kupéčku a taky si trochu sosá :-) V manuálu píšou, že maximální spotřeba oleje je 0,5 l na 1 000 km, takže mizet může.

Odesláno

Každé auto má v manuálu nějakou hodnotu, kolik může motor brát olej. Ale ta spotřeba je hodně vysoká. 0,5 litru / 1000 km, to není zanedbatelné a nepovažoval bych to za normální.

Moje HDičko nepapá ... je možné, že si něco vezme, ale mezi výměnami (20 tkm) si oleje nemusím všímat. 

SV: Sleduj, ale myslím si, že něco "sežral" filtr, proto ubylo pod horní rysku. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

kluci je blbost zkusit display opravit? V elektru koupit ten display a preletovat.... ale nevím, zda to není blbost :myslim  mě se jim za novej tolik tisíc dávat nechce... :(

Odesláno

přibylo ,,lízátko" ze 607 a proběhla zkouška kol... myslim, že když tam dám 2cm podložky tak to bude akorát.Teď jen zvažuji profil a šířku pneu jaké dát... tohle byly 215/55r17.Já bych chtěl asi 205/50 r17, ale pořád nevím... zase nechci moc vysoký balony, aby to nevypadalo špatně

post-3330-0-80608900-1425199328_thumb.jp

post-3330-0-70858900-1425199338_thumb.jp

post-3330-0-67876300-1425199345_thumb.jp

post-3330-0-68499000-1425199354_thumb.jp

post-3330-0-95954400-1425199362_thumb.jp

Odesláno

Jen se zeptám, jak to svítí v mlze? Použil si to již při jízdě v mlze, husté sněžení či déšť? Jaké tam máš žárovky (haloženy).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...