Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

inzerce


hans_td

Recommended Posts

Dobrý den, abych nezakládal nové téma, zkusím se zeptat tady. Chtěl jsem vložit do inzerce poptávku po dilu na 406 (konkrétně sháním pravý přední blatník na starý model), ale chce to zaškrtnout nějaký balíček služeb, které jsou placené. Za využití inzerce platit nechci. Mám zde registraci asi 3 roky, na minulém foru jsem normálmě pár inzerátů podal, ale nyní mám mít alespoň 30 příspěvků, abych mohl vložit soukromý inzerát a něco zde poptat? Proč, co se změnilo, když to dříve šlo a nyní to nejde? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto omezeni vzniklo pokud vim na odfiltrovani inzerentu, kteri si zde pouze zalozi profil, prodaji a zmizi... Bohuzel se to ted vztahlo i na Tebe, tim, ze mas malo prispevku :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info, tak jsem to pochopil správně, co s tím tedy? Nebo mám napsat do diskuse těch chybějících 10 příspěvků, abych si mohl podat inzerát? A co je špatného na tom, že si zde někdo založí profil pouze kvůli inzerci (když např. prodává auto). To něčemu vadí, kromě toho že máte v databázi registraci, která se nepoužívá? Přeci je možné účet smazat, pokud se člověk např. během nějaké doby nepřihlásí.

Upraveno uživatelem Tom 230
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, jde o komerční inzerci, protože v drtivé většině jsou komerční inzerenti, kteří stejně nechtějí za komerci zaplatit, tací, kteří mají minimum příspěvků. Je s tím velká práce a v podstatě k ničemu, když se ten inzerent stejně urazí a odejde. 

 

Toto forum nám umožnilo udělat určitou regulaci. Nemáme snahu členům házet klacky pod nohy, avšak každá regulace s sebou nese i negativa a bohužel do sítí těchto pravidel jsi se chytil i ty, ač tu jsi 3 roky.

Vyřeš to, jak radil StibTo, a můžeš poptat, co chceš. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ve stanovách néé. Moderátor má právo takový inzerát neschválit, nikoli povinnost. Pokud je to předmět, u kterého se ta cena těžko odhaduje, jako např. starý krámy z půdy a pod, nevadí mi, když dotyčný napíše, cenu nabídněte. Pokud ji tam dotyčný nenapíše schválně, nebo zapomene, je zpravidla upozorněn v SZ a požádán o nápravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidičky používejte tlačítko nahlásit ;) Není to žádné bonzování, napište si tam přesně co si myslíte že je na příspěvku špatně a odešlete to, uvidí to všichni moderátoři a určitě se to dořeší. Jsou to jen lidi i oni mohou něco přehlédnout :papa 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...