Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, kde mi provedou placenou službu, root telefonu a nahrání nové ROMky popř CM.

Bylo by fajn někde v Moravsk.kraji.

Jde o "číňana" a ROMku případně CM, mám na USB flešce.

Odesláno

Jde spíš o to, že seženeš někoho kdo ti root udělá. Ale neseženeš nikoho kdo ti řekne já to udělám a bude vše fungovat. Každej to dělá bez záruky na cokoliv, může ti vrátit i mrtvej telefon. Takže když se popídíš po netu, tak si root udělej sám. Máš to se stejnym rizikem a zadarmo.

Odesláno (upraveno)

A proč si to neuděláš sám? Na netu máš miliony návodů jak rootnout skoro každej telefon. Co to je za telefon?

P.S : klidně ti s tím pomůžu, ale zdá se mi kravina za něco takovýho platit, když je to na 10 min práce, stačí si k tomu sednout a přečíst si návod.

Upraveno uživatelem virten
Odesláno

svou S3 jsem si rootnul opravdu sám a byla to práce na deset či patnáct minut, když nepočítám čas, který se stahovala romka. Dal jsem tam ale zase samsungáckou, protože CM má sice něco pro instalaci ale i proti, tak jsem zůstal u originálu a vyházel "nepotřebné" samsung aplikace ručně

Odesláno

taky jsem si tam dal ofiko romku, která v našich končinách není a nebude ;) plus jak jsem psal, jsem jí oholil o bastly Samsungu

Odesláno (upraveno)

Uvidím no, zatím se toho nechce nikdo ujmout. Když jsem měl ještě dávno samsunga tak jsem si na to troufnul sám ale nyní jsem se dočkal již lepšího železa a nechtěl bych to pokazit, proto chci aby to udělal někdo kdo to dělá tzv. denně.

Jedná se o ZTE Nubia Z5S Mini.

EDIT : No tak do Britexu jsem se dnes nedovolal, asi nějakej error či co.

Nicméně zkusím tam zavolat ještě zítra co mi na to řeknou. Britex (kladno) http://www.britex.cz/Kontakty.aspx

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Vyřešno, našel jsem přímo maníka, co se tím živý a mám s tím mnoho zkušeností.

Ee MIUI či jak se to jmenuje, doslova nesnáším, měl jsem Redmi 1S a šlo to z baráku ani ne po týdnu.

Odesláno

Vis jak, kolik lidi, tolik chuti a názoru. Ja mam Mi3, manželka Mi2S, synovec a švagr maji Redmi 1S. Vsichni jsme spokojní. Kolem mne ma dalsich cca 8 lidi v praci Xiaomi, také teda s MIUI a nestezujou si. Ale chápu, že to nemusí byt pro každého.

Tak hlavne, že to je vyreseno. [emoji106]

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...