Tony Stark Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Potřeboval bych poradit, kde mi provedou placenou službu, root telefonu a nahrání nové ROMky popř CM. Bylo by fajn někde v Moravsk.kraji. Jde o "číňana" a ROMku případně CM, mám na USB flešce. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Jde spíš o to, že seženeš někoho kdo ti root udělá. Ale neseženeš nikoho kdo ti řekne já to udělám a bude vše fungovat. Každej to dělá bez záruky na cokoliv, může ti vrátit i mrtvej telefon. Takže když se popídíš po netu, tak si root udělej sám. Máš to se stejnym rizikem a zadarmo. Citovat
virten Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) A proč si to neuděláš sám? Na netu máš miliony návodů jak rootnout skoro každej telefon. Co to je za telefon? P.S : klidně ti s tím pomůžu, ale zdá se mi kravina za něco takovýho platit, když je to na 10 min práce, stačí si k tomu sednout a přečíst si návod. Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem virten Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 svou S3 jsem si rootnul opravdu sám a byla to práce na deset či patnáct minut, když nepočítám čas, který se stahovala romka. Dal jsem tam ale zase samsungáckou, protože CM má sice něco pro instalaci ale i proti, tak jsem zůstal u originálu a vyházel "nepotřebné" samsung aplikace ručně Citovat
Tony Stark Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 Tak nemusím tam dát přímo CM ale ofiko Romku, která bohužel v našich končinách zatím nemá uplatněné datum update. Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 taky jsem si tam dal ofiko romku, která v našich končinách není a nebude plus jak jsem psal, jsem jí oholil o bastly Samsungu Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Musí být odemčený bootloader před instalací Cyanogenu? Nebo stačí předtím nahodit jen CWM Recovery? Citovat
virten Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Asi musí, ono asi záleží na konkrétním telefonu, doporučuju xda-developers forum, tam se vše dozvíš. Citovat
Tony Stark Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) Uvidím no, zatím se toho nechce nikdo ujmout. Když jsem měl ještě dávno samsunga tak jsem si na to troufnul sám ale nyní jsem se dočkal již lepšího železa a nechtěl bych to pokazit, proto chci aby to udělal někdo kdo to dělá tzv. denně. Jedná se o ZTE Nubia Z5S Mini. EDIT : No tak do Britexu jsem se dnes nedovolal, asi nějakej error či co. Nicméně zkusím tam zavolat ještě zítra co mi na to řeknou. Britex (kladno) http://www.britex.cz/Kontakty.aspx Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem Tony Stark Citovat
vaksi Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Ahoj, jukni na www.miuios.cz. Jsou i na Tapatalku. Je tam o tomto telefóne také psano, možno Ti to pomuze. Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku Citovat
Tony Stark Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Vyřešno, našel jsem přímo maníka, co se tím živý a mám s tím mnoho zkušeností. Ee MIUI či jak se to jmenuje, doslova nesnáším, měl jsem Redmi 1S a šlo to z baráku ani ne po týdnu. Citovat
vaksi Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 Vis jak, kolik lidi, tolik chuti a názoru. Ja mam Mi3, manželka Mi2S, synovec a švagr maji Redmi 1S. Vsichni jsme spokojní. Kolem mne ma dalsich cca 8 lidi v praci Xiaomi, také teda s MIUI a nestezujou si. Ale chápu, že to nemusí byt pro každého. Tak hlavne, že to je vyreseno. [emoji106] Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku Citovat
hardhouse.trip Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 Asi musí, ono asi záleží na konkrétním telefonu, doporučuju xda-developers forum, tam se vše dozvíš. Tam jsem hledal jako první, ale k mýmu telefonu je jen návod na root a ten už mám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.