Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Valašské zimní klouzání - SRAZ ZRUŠEN


Recommended Posts

Omluvil?

 

Čéče, asi si to nepamatuju. Tvrdil jsem, že dělat Zimní klouzání v Praze je blbost znevažující v mých očích celou myšlenku Zimního klouzání jako takového. Proto jsem se ho tehdy nezúčastnil a určitě jsem se za mou neúčast ani neomlouval, byť nějakým nedopatřením zrovna sníh napadl.

 

Letošní Zimní klouzání bych i přes tu dálku možná dal, ale .... (důvod je tu už 2x), nicméně - a o tom jsem psal výše - někdy je lepší (než psát něco o zpátečnících) se prostě zamyslet, zda opravdu nemůže být část problému řešitelná pouhým ústupkem z přesvědčení (i kdyby to pomohlo jedinému přihlášenému, tak v kontextu současného počtu účastníků to bude zajímavé %)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemyslím, že za malou účast může excel, ten se vyplnoval i dříve a snažil jsem se připravit tak, aby byl co nejpřehlednější a nejjednodušší. Pokud dorazí 10 lidí je excel zbytečný, ale od 30ti se to hodí, dobře se to zpracovává a na srazu se v něm dobře hledá. 

 

Je tu šíleně moc omluvenek a svou roli jistě hraje i vzdálenost. Je to nějakých 350 km od Prahy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-D Se mi líbí jak to všechno pořád přirovnáváte k praze a středíte všechny cesty směrem od ní :-D. Já mám sraz prakticky za humny, ale bohužel se sešlo více nepříznivých faktorů, že nemůžu na sraz vypsat přihlášku dříve než zajistím dostatečný obnos peněz. V tomto případě opravdu nějakých nemalých 4000Kč je pro mě moc. Ale minimálně v sobotu přijedeme a kdyby to finančně nějaK vyšlo tak i nějakou noc strávíme.

Ale jak říkáte uděláte sraz u nás a nepřijedem :-D mrzí mě to ale je to tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jendo, padlo tu, že řada klubáků, kteří jezdí na zimní klouzání, jsou z okolí Prahy. Loni byl sraz  na Vysočině, říkali jsme si, fajn, uprostřed republiky, přijede hodně lidí, realita taková nebyla. Nebylo nás málo, ale očekávali jsme lepší účast. 

 

Nyní jsem vybral Beskydy, protože vím, že tam je krásně a chtěl jsem oslovit i místní členy, Ostrava atd, včetně SK členů, však Velké Karlovice jsou prakticky na hranicích. Ale snaha se pominula účinkem. 

 

Jsem nyní v situaci, kdy se musím do několika dnů rozhodnout (provozovatel penzionu má stanovené storno poplatky), zda sraz uskutečnit, byť pro pár vyvolených s okleštěným programem, nebo jej raději zrušit pro malý zájem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJEENNDDAA : A odkud bys to "stredil" ty ? Od Brna ? To by odpovidalo, kdyz jsme klub pro CZ a SK ale kolik jezdi procentuelne na srazy lidi z Cech a kolik ze Slovenska ? ;)

Medved : Ok promin tak jsi se asi tedy neomlouval to vlakno se mi fakt hledat nechce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdy to holt nevychází, myslím, že hodně lidí už tu napsalo proč. A hodně lidí ani nepsalo, když jim to nevychází. A propagace byla podle mého dostatečná. A v Excelu teda důvod rozhodně nevidím. Přece když někomu nepůjde Excel, tak může pořad napsat SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když je tady už dost omluvenek,tak se bohužel musím taky připojit :(

Nemám to tak daleko jako do Prahy(kde jsem na klouzání byl),ale finanční důvody mi to momentálně nedovolují. :fnuk  

Mrzí mě to hlavně kvůli MilanoviF1,který se moc snaží aby byly srazy i "u nás" :(  :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zimní klouzání bych i přes tu dálku možná dal, ale .... (důvod je tu už 2x), nicméně - a o tom jsem psal výše - někdy je lepší (než psát něco o zpátečnících) se prostě zamyslet, zda opravdu nemůže být část problému řešitelná pouhým ústupkem z přesvědčení (i kdyby to pomohlo jedinému přihlášenému, tak v kontextu současného počtu účastníků to bude zajímavé %)

Medvede promin ale musim reagovat. S Excelem ma tady jediny problem jen jeden clovek a to bych jeste rekl, ze je asi "PC analfabet", protoze ta tabulka je tak primitivni a intuitivni, ze uz vic pro PC negramoty byt nemuze...... misto toho co zde vyrkl, treba stacilo napsat, nejde mi to, neumim to, spocital jsem si to takhle a tohle chci, sedi to? Taky mi takhle psali nekteri lide a jako proc ne? Ale 90% tabulka vyhovuje a zbytek muze napsat zpravu. Nasli se i taci, kterym jsem to pocital. Proc nepomoci, kor kdyz neco organizuju a sam se v tom nejlip vyznam, ale vracet se k tomu jak to bylo driv se mi taky nechce......

 

Pokud pojede nekdo z Prahy a bude se vracet kolem Lostic u Mohelnice, tak bych ho zneuzil, vyuzil a pouzil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scratchi - reagoval jsem na kombíka (pokoušel jsem se přes excel a 3x mi to spadlo) a následné vyjádření StibTa, který napsal, že bez excelu by se z toho "bordelu" v platbách musel každý organizátor zbláznit.

Já osobně NEMÁM problém s excelem, ale mám problém přistoupit na neochotu hledat náhradní řešení, když má někdo s tím propagovaným problém.

Pokud sis všiml, tak jsem v mém příspěvku psal právě o tomhle. Na některé srazy už bylo vyplnění exc. tabulky požadováno a dal jsem to bez problému, pokud ale na sraz jede 6,5 lidí, tak fakt nevidím důvod proč kombíkovi nevyjít nějak vstříc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale ze kombikovi 3x spadl excel je proste jeho problem a ne problem organizatora.... jako kdybych milanovi vycital, ze jsem cestou na sraz pichnul gumu :D

ono se mu vyjde vstric, ale misto placnuti ze excel stoji za prd, nebo co to psal, mel napsat, ze mu excel nejde, a ze chce to a to a to. Pak muzze pouzit kalkulacku, secist si to.... a je to...organizator to pak jen overi....a stejne si to napere do tabulky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to nesmírně líto, ale ruším 42. sraz Zimní klouzání pro nízký zájem. 

 

K dnešnímu dni mám přihlášeno jen 6 spících osob a 2 osob, které dorazí jen na sobotu. Pro tak malý počet lidí nemá smysl organizovat sraz. Navíc by musel být program značně osekán, protože by například nebyly finanční prostředky na cimbálovou hudbu, slivovičku, frgály a ceny ze soutěží...

 

Toto je možná historicky první zrušený oficiální sraz Peugeot Clubu. Omlouvám se.

 

PS: V místě konání srazu sníh je ... velká škoda, že si jej neužijeme...

post-11790-0-56263200-1422642826_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...