Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední světla old model - zažloutlý, otlučený, výměna za "nový" - jakou značku?


macho

Recommended Posts

Jelikož mají moje světla to nejlepší za sebou (16 let a 350 tisíc km) tak už svítí celkem blbě a nyní v těch podzímních plískanicích je to ohubu :-(

 

Co doporučíte za značku předních světel na old model?

TYC je levny, ale bude to svítit?

Origo je tuším Bosch ten te dražší. Jaké máte zkušenosti?

 

PS:Trochu jsem si pohrával s myšlenkou přestavby na nový model (čirá světla), ale asi se to nevyplatí.... musel by se měnit nárazník, kapota, maska, a zámky kapoty...  má s tím někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeším to samý, žlutý, potlučený, byl jsem rozhodnutej koupit nový Bosch nebo Valeo, po slevě v Autokelly vyjdou na cca 2000 kus, TYC vyjde o 500kč levněji a stojí to za prd. Ale ted rozmejšlím jestli než je vyměním to nemám zkusit vyleštit, kelly má ted akci v jejich servisech vyleštění asi za 500, takže uvažuju o tom, nakonec si myslím že je za rok stějně vyměním pokud s tím někde přes zimu nepraštím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si světla rozlešťoval před rokem a půl ručně a bylo to docela znát. Bbohužel jsem asi pokazil poslední část a špatně jsem jedno "konzervoval" a zežloutlo znova, takže teď mi to rozleštovali strojně při výměně předního skla a podle nich by to mělo vydržet aspoň 3 roky, tak jsem zvědat. Rozdíl při svícení v noci je opravdu znatelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som riesil toto iste. TYC nebrat.  Ja som nechcel dávať nehorazne prachy za origo, tak som kupil Depo. Neviem preco, necital som tu o nich skoro nic pozitívne, ale mam ich uz vyse roka a ziadny problem. Svietia super, akurat sa tam zle davaju parkovacky. Ak su dobre nastavene paraboly, svieti to fakt krasne. Takze urcite asi najlepsia nahrada. DEPO je velka spoločnosť :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Treba to vidiet, ako to svieti ... urcite lepsie ako 16 rocne originaly. Takze ja si myslim, ze nie je co riesit. Neviem ake su s nimi problemy, Ja nemam ziadne, a to som na svetla dost narocny...Je to vsetko o tom, ako si to svetlo dokazes nastavit... Ked vidim, ako niekto ide, a ma pred sebou cca len 10m svetelny kuzel, tak to je o hubu, a nevadi mu to :D ja by som tak jazdit nevedel :)...Svetla mam nastavene tak, aby mi svietili co najdalej, a samozrejme bez toho aby som neoslnoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...