Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálniční mosty a dálnice vůbec


ozzy56

Recommended Posts

Mě připadá ještě neuvěřitelnější,že firma,která ho zbudovala dostane okamžitě od státu další zakázku,místo toho aby v rámci reklamace opravila to co už stačila zmršit.To se požene k soudu a ve finále se zjistí,že je to zničené proto,že se to používá :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se nikoho nezastavam, ale jsme proste cesi a muzeme si za to sami. Protestujeme kvuli slovu kunda, ale abychom za tohle vyhodili ty hajzly od koryt, to ne...

Dalsi veci je, kdyz srovname cenu a kvalitu staveb...... tak je taky neco spatne.....

Ale treba dalnice z Berlina do Warsawy stoji na mytnem skoro jako nase rocni dalnicni znamka, takze asi tak........

Nicmene firma by si jiz nemela v dalsim vyberku ani skrtnout.....ale kdyz ony ty obalky jsou tak lakave.....neznam stavebni firmu, ktera by nedavala.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak kdyby se nějak propadaly ty podpěry, co drží  samotné překlady, které vlastně tvoří most, tak by se člověk z ostravska ani nedivil--je to tady všecko provrtané jako ementál :) , jen co tam dole musí být za obrovské prostory za tu dobu co se těžilo uhlí a haldovina se tahala ven, místo toho, aby se s tím zasypávaly ty prázdné prostory  :myslim , ale právěže jsou kaput ty překlady, po kterých v podstatě jezdí auta :o , ty se snad mají rozpadnout za sto let a né po čtyřech letech provozu být na odpis :roll kuva to je bordel :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja kdyz tam jedu trosku vic nad predpisy tak je to jako na pouti na lochnesce :D

dávejte pozor hlavně směr Bohumín--jednou jsem se taky s rychlostí ,zapomněl' a na jedné té muldě auto vyskočilo tak, že se snad ani jedno kolo nedotýkalo dálnice :o --super zážitek na dálnici :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dávejte pozor hlavně směr Bohumín--jednou jsem se taky s rychlostí ,zapomněl' a na jedné té muldě auto vyskočilo tak, že se snad ani jedno kolo nedotýkalo dálnice :o --super zážitek na dálnici :)

Tady se není čemu divit.

ozzy56 já tam bězně letím okolo 130-160km/h a že by to byl extrém se říct nedá. Ale než jsem vyměnil tlumiče a péra to bylo něco jiného.

 

Nicméně, nejlepší dálnice staví Číňané nebo Chorvati. Naše "dálnice" jsou k smíchu a proto bojkotuji koupi DZ, protože znám mnohdy lepší silnice I.třídy.

Už jen inteligence projektantů je ubohá, zajeď te si do neměcka, tam nenajdete víko kanálu na povrchu cesty, všechna víka kanalizace se cpou do hran obrubníku či přímo do chodníku. Pak, že ložiska na pravých stranách aut jdou nejčasteji srát.

 

A že ty mosty a celkově dálnice D47 je v dezolátním stavu vím už asi rok. Uzavírka některých mostu je jen začátek, protože se bude jednat o vybagrovaní kompletního podloží.

 

A až se tak stane, stane se tento úsek směrem na Polsko, placenným, to si myslím já, ostatně jako tah na frýdek (dálnice) těch 8 minut co člověku trvá autem při 120km/h přejet z prům.zóny do frýdku opravdu není důvod k placenému úseku ale tohle je nesmyslný nekonečný boj o peníze, nic víc.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...