Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTova 407 2,2 - KONEC


Guest StibTo

Recommended Posts

jak můžeš vědět, že filtr na olej vypadá odpisově a jestli myslíš olej, tak to snad nemyslíš vážně že podle pohledu olej v benzínu vypadá na odpis. Olej přece v benzínu vypadá i po 30k km stále jako novej, ale u naftáku už po 100 km je černej jak bota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi se asi špatně koukal, i v benzínu je po těch 10tkm černej jak bota, aspoň u mě to tak bylo vždy :) Možná není ve špatným stavu, ale "jako novej" není rozhodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Jinak takhle teď přechodně parkuju - je hezky vidět, jak byl prostor před garáží před 35 lety projektován na velikost tehdejších aut ...

 

34fijd2.jpg

 

eil8bn.jpg

 

2crwn7q.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Bohužel si musím postěžovat :) Nejen, že mi vylezla spotřeba na 9,8 (ale to nemusí nic znamenat, brzda provozu fakt nejsem) ale hlavně zlobí automat zadního pravého okna - zpozoroval jsem to zničehonic včera večer, při zamykání auta s podržením tlačítka na centrálu. Všechna okna vyjela spořádaně až nahoru, i to pravé zadní, ale to pak zase hned samo srolovalo cca do půlky :D Nějaké nápady ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

, ale to pak zase hned samo srolovalo cca do půlky :D Nějaké nápady ?

zjisti jestli náhodou není volné a při jizdě nahoru se ,,nezkříží,, . Nevím co to je za fíčurinu,ale když se mi okno zaseklo v prostředku a nechtělo lehce nahoru,tak se zarazilo a sjelo. záleželo kde,když nahoře,tak do půlky, když v půlce, tak dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to nic složitého, z madla vyndáš krytku,vyšroubuješ, dole vyndáš světlo, jestli máš ve dveřích a to myslím je vše a zabereš,možná ulítají cvoky nebo vydrží. Ted jsem chytrej,protože jsem to viděl. To jen jestli se nebudeš toho bát. To okno má mít malou vůli né velkou,porvnat s druhým.No a okno je přichycené 2 šrouby do plastu.tak tam je třeba problém.uvidíš. Ale pozor motorek je chytrej,když s tím budeš pendlovat, tak se zachvilku odpojí a musíš čekat až zchladne. Aby jsi se nelekl, že ti odešel.

Jestli to teď máš otevřené a chceš to mít zavřené,pokus u toho být a hýbat nebo přidržovat okno dle potřeby,ono se zavře.

Upraveno uživatelem John_Ice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...