Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure


PeterZA

Recommended Posts

Sám za sebe můžu říct, že mě to vůbec neobtěžovalo, spíše naopak, budíky tím, že jsou výš, jsou pěkně vzorném poli a středový panel bez tlačítek je pěkně čistý a na dotykovou obrazovku jsem si rychle zvykl. Jezdil jsem s 308mou při představení Peugeotem na Český trh loni v říjnu s 1.6 benzínem a letos jsem se svezl dvakrát s předváděčkou v SW verzi jak s benzínem 1.2 tak i naftou 1.6 a hodně bych váhal, co zvolit. Za mě povedené auto, které sráží předsudky o francouzských autech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som spokojny.

Maly volant, ktory riesia v kazdej recenzii mi uz po 2 mesiacoch taky maly nepripada. Skor ked presadnem do ineho auta mam pocit ze soferujem autobus. Opacny otackomer mi pripadal divny asi 5 minut odvtedy mi ani nepride na um, ze to bolo niekedy inak. Skor mi vadilo, ze tachometer je na lavej strane ale kedze ukazuje rychlost na displeji medzi budikmi, tak som sa nan vlastne pozrel mozno dvakrat. Displej na palubke, ktory nahradza vsetko je v pohode. Klimu som nastavoval mozno 5 krat za dva mesiace. Toska ma len mrzi, ze sa na tom neda pustit video a popripade nedaju urobit nejake vlastne upravy ikoniek a tak.

Inak vozenie super, sedenie super. Kufor ako na nakladaku, Led svetla su bomba. Len to piskanie elektronickej rucnej brzdy, ked ju nezatiahnem a otvorim dvere. Teda pokial jeu nemam v automatickom rezime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Předně gratuluju, krásný auto - prostě dobrej výběr, ne? :D:cool:  Co spotřeba? V létě jsme jeli na dovolenou do Provence s novou 308 SW 1,6 e-HDI 116k Allure a po 4016 km spotřeba 5,1 a to včetně hodně rychlých přesunů přes Německo, protože nebyl zrovna čas na ploužení 130 km/h :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...