Nick406 Odesláno 29. říjen 2014 Odesláno 29. říjen 2014 Ahoj Dneska jsem nemohl odemknout ani zamknout auto přes dálkový centrál baterka v klíči by měla být OK když jsem zmáčkl tlačítko na klíči tak červená dioda blikla jak má ovšem auto se nezamklo až asi na 10 pokus. Tohle je mě známo i u nového modelu kde v zimě prostě občas stávkoval ovšem u staršího je problém kvůli imobilizéru nevíte kde může být chyba???Díky Peugeot 406 1997 ST Citovat
antik Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Tak u mne to neni jednotku, ale samotnym zamkem, a stává se to když prší a pak to zmrzne. Dokavad to netaje, tak to nefunguje jak má. Jíá používám vlastní jednotku s alarmem a dělá to stejné brikule jako originál central. Jediné co funguej a to ještě mizerně je klíčem odemykání a zamykání. V řidičových dveří to vrčí delší dobu ale nakonec je auto zamlké/odemklé. Asi by stačilo zajistit, aby neteklo do zámku. Nikudy :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.