Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přednášky pro IT, nechcete se někdo zůčastnit


MotoMoto

Recommended Posts

Snad to nebude bráno jako komerční inzerce, pokud ano tak to klidně Radku smaž, jen mě napadlo, zda se nechcete někdo zúčastnit. Je to zadarmo, dobře se najíte a napijete a ještě se dozvíte spousty snad dobrý informací.

A není to jen pro IT, ale pro každého.

Pozvánka v příloze.

workshop program.pdf

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nesmíš brát tak doslova. Kohokoliv ne, jenom toho koho by to mohlo zajímat. A na co chceš nalákat lidi než na jídlo a pití. Přijeď se podívat a uvidíš, jaká to bude akce. A nemusíš být ten co sedí na penězích. Výrobci to po nás chtějí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak oni dnes už kolikrát o nákupech do firmy nerozhodují nějací manageři, ale třeba šéfova stará. ;)

Nicméně ta pozvánka na mne působí dost odpudivě - grafikou i gramatikou. Chápu ale, že šlo zejména o to ve Wordu rychle něco splácnout, aby tam kluci z UNICO v.o.s. nebyli sami.

I tak přeji plný dům. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela zajímavé, do Liberce to ale mám daleko.

 

Co mě jako člověka z oboru ale vyloženě štve je to šíření Win XP paniky mezi BFU (= běžný Franta uživatel). Druhá strana letáku je vyloženě zastrašující a demagogická. Fakt je nutné se k tomuhle připojovat?  :roll Kolika lidem okolo už jsem musel vysvětlovat, že nemusí hned utíkat pro Win 8.1, že jim nikdo fotky z dovolené nebude krást jenom proto, že skončila podpora aktualizací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je rozdíl mezi "nefunguje internetbanking" a "RISKUJETE A, B, C, D, HACKEŘI ZABIJOU VAŠI BABIČKU!"

 

Věta "riskujete, že počítač jednoduše nebude fungovat jak má" je vyloženě na facku. Co to jako znamená? Takové vágní, demagogické cosi?

 

Nehledě na to, že jsou zjevně programátoři IB u různých bank pěkná hovada: http://trsek.blog.root.cz/2011/05/04/ako-csob-nechape-bezpecnost/

Jestli si "bezpečnost" představují jako Windows + Internet Explorer, tak to potěš.  :roll

 

Nehledě na to, že určitě byla spousta uživatelů, kteří měli XP zpirátěné a tím pádem neaktualizované X let. Kolika lidem vykradli účty, byla snad nějaká XP aféra?

 

Když je člověk blbec, nezachrání ho ani Linux. Na použitém OS dneska fakt nezáleží. Stydím se, že tohle lidi z oboru propagují, a nelynčují.  :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč by mi ČSOB nešlo na XP, když ty jsou normálně stránky, přístupné z čehokoliv? Loguji se pomocí přihlašovacího formuláře a ověření přes sms, tak nevím, kde by OS do toho procesu zasahoval, tak aby to bylo nefunkční. Vím, že u KB dřív potřebovali k běhu IE a tím to pro mě haslo, ale u ČSOB o tom dost pochybuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro zabezpečení u ČSOB se používá chipová karta s elektronickým ověřeným podpisem a nelze ho zaregistrovat do XP. To že používáš jiné připojení, kdy neustále musíš zadávat ověřovací SMS kód a to jak při přihlášení a i při ovládání, to lze jen když to používáš amatérsky a ne profi jako firma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, ty si tu z nás děláš srandu, viď? Přiznej se. Na výtku zbytečného strašení lidí odpovídat, že se "profi" firma nepřihlásí do IB je bomba, ona ta "profi" firma, co je závislá na aktuálním SW už jaksi ten OS dávno pořešený má... A vytahovat slovo "profi" v souvislosti s tím, jak šíleně jste spatlali tu pozvánku, tak to je gól. Ti vaši technici dělají taky tak "profi" a dobře jako jste vytvořili ten leták? No potěš koště.

 

Celkově to na mě působí jako pozvánka na prezentaci zázračných hrnců nebo dek, zhruba podobně křiklavý leták, pozvánka na žrádlo, pro páry dárek zdarma, můžete i něco vyhrát. Kterou cílovou skupinu takhle chcete balamutit mi není úplně jasné, ale lidi z IT, když už budou takoví mágoši, aby na něco takového šli, se tam půjdou tak maximálně nažrat, napít a zasmát. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...