Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dovolená v Krkonoších nebo někde kolem - doporučte


Recommended Posts

Chtěl bych někdy během listopadu a prosince jet na pár dní na hory. Né lyžovat spíše za lepším vzduchem. Díval jsem se na různé slevomaty a jsou tm zajímavé nabídky za dobré peníze, polopenze, all inclusive, wellness docela zajímavé. Když jsem si ale našel rezence na daný hotel nebo penzion, tak se tam vždy našli velmi negativní recenze, co si o tom myslet.

 

Máte nějaký tip na takovou dovolenou? Polopenze, bazén výhodou, atrakce pro děti atp. Nelyžujeme, takže to nemusí být blízko sjezdovky. Ideální někde v Krkonoších, české švýcarsko, Lužické, Jizerské Hory nebo někde poblíž.

 

díky všem.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Hodně se mi líbilo na www.skimu.cz. Bydleli jsme přímo u nich, né u partnerů. Není to nijak levný, ale apartmány krásný. Bar na druhym konci baráku, chodil jsem tam v pantoflích. Pití jsme si bez problémů mohli brát do apartmánu. Kousek v Polsku krásnej vodní park. Když se ubytuješ u nich, maji slevy na výřivku, sportoviště atd.. Byli jsme tam první týden po Novém roce. Bylo tam obecně prázdno. Ovšem kulturní život jako na horách v sezoně tam nebyl. Ale ty asi netoužíš po Las Vegas na horách.

Kdyžtak klidně zavolej, popovídáme o tom.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My byli letos v Penzionu Trautenberk ve Studenci - kousek od pece a od špindlu. Pokoje průměr, wifina pouze v jídelně, což moje žena kvitovala, pracoval jsem jen ráno :-) ale naprosto famózní kuchyně. Popravdě lepší biftek jsem ještě neměl, vyzkoušel jsem tam ve finále všechny, Ještě lepší welness v hotelu a i za ucházející peníze, cestou ze sněžky jsem cinknul na recepci a vše bylo připravené (večeře připravená, sauna rozpálená, vířivka ohřátá, láhev sektu vychlazená a já byl v ráji). Obsluha velmi milá, v ceně kurty, krásná zahrádka, grill atd. Autem do pece 25minut do špindlu asi 30, ale vracíte se zpátky do klidného penzionku. Jo a cestou tam jsme se sekli ve šťastné zemi v Radvánovicích na celý den, prcek byl nadšený a my s manželkou měli úžasné zahájení dovolené.Kdyžtak můžu pokskytnout i nějaké fotky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...