Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206cc a changer na CD


Besir

Recommended Posts

rádia boli myslim 3 druhy na kazety a dva druhy na CD idem nato pozrieť pričom sa dával CD changer hlavne do krajín kde sa dávala navigácia pretože s navi si tak mal asi 5 diskov s mapami.

edit: takže boli rádia RB3 obyč. rádio na kazety RD3 rádio novšie číta disky + možnosťčítania z toho meniča a potom je RT3 kde je aj číselná klávesnica so službou SOS službou privolania peugeot assistance a službou telefón + diaľkový ovládač k navi ale to sa tu nepredávalo ani. ( aspoň myslim)

Upraveno uživatelem JakubkoSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice trochu mimo téma, ale přesto: RD3 má přípravu na ten měnič a lze místo něj použít x-car link, či různé jiné názvy pro krabičku na čtení usb/sd/aux. Pak už jen stačí povolit funkci changeru přes diagnostiku a je to ;)

 

Tak to je ale dobre ponuknuti... nebudu kupovat changer, ale rovnou koupim ctecku na karty, dik za kopnuti :D havne ze jsem ji chtel do coupe :D Big Up!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

také bych měl dotaz.....kdyby náhodou......jaký CD changer pasuje ke standardnímu rádiu Clarion.....Peugeot 206 cc 2002. Po koupi auta jsem zjistil, že CD rádio sice nasaje, ale chvilku chroupe a pak vyplyvne, takže musím koupit jiné. Pasují tam třeba ty changery Clarion PU-2293...ten jsem měl kdysi v Citroen C5 a vím, že jsem s tím dost laboroval, než jsem sehnal ten správnej changer.....

 

A ještě otázka.....musím sehnat přesně to rádio, nebo tam půjde i třeba jiné z Peugeotů...třeba z 307(RD4?)?....hlavně spolupráce s displayem a CD ovládáním pod volantem aby byla zachována.....

 

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...