Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

blbne mi tachometr


fidza55

Recommended Posts

zdravim....... potreboval bych pomoct.mam 206ku a dlouho mi blbnul otackomer. lital nahoru a dolu. po vypnuti motoru zustal vyset v pulce nebo ruzne jak chtel. ted jsem menil spojku a otackomer mi najednou jde jak ma ale pro zmenu mi nejde rucicka rychlosti ktera bud lezi dole a nebo se houpe plus minus kolem rychlosti  kterou jedu. jeste jsem zjistil ze mi nesviti svetla ktere maji svitit pri couvani a mam pocit ze to ma s tim souvislost. nevi nekdo jestli je to nejakym cidlem nebo cim? dekuju za pomoc 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

ahoj, zeptal bych se cim to nakonec bylo, cidlem zpatecky? mam ted uplne stejny problem, zpatecni svetla nesviti a rychlost bud ukazuje, nebo to lita, popripadne to padne na nulu a pak jakoby to i nejak mene jelo, pokud to rychlost ukazuje spravne tak to jede v poradku, ale jak zacne rucicka rychlosti blbnout tak to jede trochu divne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  Zdravím. Co zkusit pohýbat s kabeláží a konektory(rozepnout, sepnout) při vypnutém klíčku? Spíš kolem konektorů k řídící jednotce. Mám s tím své zkušenosti, otáčky i rychlost vyhodnocuje řídící jednotka, proto bych se zaměřil právě na konektory kolem ní. Případně je vyčistit Kontaktolem. Manipulaci kolem řídící jednotky zásadně jen při odpojené baterii!!!! Po připojení baterie po prvním zapnutí zapalování počkat min 10 vteřin se startováním, než se načte paměť. Pozor na případný kód rádia. Stejné platí i pro světla. Všechno ovládá řídící jednotka.

Upraveno uživatelem Syroň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...