Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koberečky


gu-staff

Recommended Posts

Ještě o jeden tip bych vás dnes požádal a to o nějaký obchod s látkovými koberečky. U řidiče se už prošoupal skrz, a i když je jich na e-shopech dost, přece jen bych uvítal, kdyby měl někdo z vás konkrétní zkušenost a doporučil. Nechci, aby mi pak přišly poštou čtyři kapesníky, který se za měsíc úplně rozpadnou. Předem díky za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak ty, ale já používám látkové origo, které jsem měl v autě. Ale používám je jenom v jarní a letní sezóně. Na zimu a plískanice mám gumové koberečky od člena Kirkiz. Nemohu si je vynachválit. Mají zvýšené okraje, takže voda a všelijaký ten bordel se nedostane na podlahový koberec. Jednou za čas je vysypu a popřípadě vodu vyleju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny,

nechci zakládat nové téma a myslím si, že by tu mohlo zapadnout. Nemáte někdo oboustranný koberec v zadním kufru? (508 sw) Katalogové číslo je 9464fv. Pořád vozím v zadním kufru těžké kufry, a už se mi začíná prodírat ten původní koberec. Tak se chci zeptat, jestli máte někdo s tím nějakou zkušenost, zda opravdu snese ta druhá gumová část větší zátěž. Nikde je v salonech nemají skladem, že bych se mrknul. Teda ne v mém okolí (Brno, Ostrava). Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ten oboustanný koberec do kufru mám. Je dobrý ale tu pogumovanou část jem použil jen dvakrát, takže nevím kolik vydrží. V autě moc špinavé věci nevozím. Jsem taky spokojen s těmi plastovými zarážkami na suchý zip do kufru - dobře drží i celkem těžké věci na místě. Na jejich použití je ale právě nutné koupit ten oboustanný koberec do kufru protože jinak by ti asi poškodily "originální" podlahu kufru. Přece jen trochu vytrhávají textilní chlupy - jako každý suchý zip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Takže dlouhodobý zátěžový test proběhl a jsem s výsledkem nadmíru spokojený. Používám hlavně tu pogumovanou část, na kterou nakládám těžké kufry s kolečkama. Předtím mi ty kufry už dělaly kolejnice od koleček na origo tapecu. Teď je to super a oboustranný kobereček skutečně hodně snese. Doporučuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim

Já koupil zde , jak na 508 tak 308new model a spokojenost, kvalita vypadá ok na 508 druhá zima a hlavně nesmrdí klasicky po gumě.

Mám gumové  celoročně. Látkové jsem měl origo a bortil (prošoupal) se mi v místě pod plyn.pedálem jak se opírá pata nohy.

http://www.agauto.sk/cz/detail/koberce-gumove-peugeot-508-2011--19862.html

Upraveno uživatelem Multiplex406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zdravim.

Vcera mi prisli nove velurove koberce na 508 ku. Su velmi pekne a kvalitne, soferov je aj zosilneny, ale objednal som cierne...Stranku sem nedam kvoli reklame.

Teraz som si az vsimol ze origo boli tmavo sede. Tie cierne sa mi az tak nepozdavaju aj ked da sa s tym zit... Stali 34 eur ale ak by ich niekto kupil aj za 20 eur ich predam. Ja som si uz objednal sede.

Dik.

post-54469-0-20603400-1456512557_thumb.j

Upraveno uživatelem Johny82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...