Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Drze si dovolím (Promiň Vvitty) navázat na příspěvek kde zmiňovaní zve na paintball, nabízím možním zájemcům o AirSoft.

Termín je 29.10.05 od 12:00 až do kdy se proste skonči. Oblast kde se to bude konat : Velká továrna za Velkou Ohradou P5 – Stodůlky(tam se jede podívat a zkontrolovat objekt jestli to bude vhodný terén), nebo Voj. prostor v Bělé pod Bezdězem kousek od Ml. Boles.

Cena je 450,- na den, tato částka zahrnuje : zbraň vlastního výběru (Pro vyzkoušení airsoftových zbraní si můžete vybrat z naší nabídky cca 20 automatických elektrických zbraní. K zapůjčení nabízíme zbraně Colt M16 A1, Colt M16 A2, Colt XM-177, H&K MP5 A4, H&K MP5 SD5, H&K G3A3, H&K G36C, AK 47, AK 47 Spetznaz.), plný zásobník cca. od 400 až po 600 kulek dle typu zbraně nebo zásobníku, servis v případě že Vám zbraň přestane fungovat nebo se Vám něco nebude zdát, instruktory, ochranu očí (brýle, možno přinést i svoje).

Pro ty kteří se chtějí této akce zůčasnit, je zapotřebí závazně se přihlásit do Úterý 25.10.05 a zároveň zaplatit výše zmiňovanou částku (450,- Kč). Je to z důvodu, že firma která nám to zřizuje chce peníze předem protože uvedená cena se liší podle toho kolik lidí jede, mi by jsme byli v sekci 10 a více tak to máme za těch 450,- Kč. Hlásí se to den před akcí + platba aby pak nepřišlo míň lidí než bylo hlášeno a nevznikl problém a dohadování, je to i z důvodu, že musejí připravit určití počet zbraní. Je tu i schůdná možnost pro ty kteří opravdu budou chtít jít ale z nějakého důvodu nebudou moci zaplatit předem tak provést platbu na místě. Ale pokud se vůbec nedostaví tak to budu muset zaplatit za něj.

Další info : Veškeré dotyzy pište na e-mail, ICQ, Mob.

Odkazy: http://help24.wz.cz/AirSoft/index.html

http://www.orion.rajce.net/AirSoft_07.05.2005/

http://airsoft.anareus.cz/index.php

S pozdravem Všem Tazman :papa

Odesláno

2 Tazman: uz jsem psal v jednom z prispevku k paintbalu, ze bych airsoft rad vyzkousel :myslim

ale naplanovat to na stejny den, jako uz oznamena akce podobneho charakteru (a pro vicemene obdobnou skupinu lidi)? to snad radeji ani nebudu komentovat... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju

nemuzes... Tazman prispival do meho threadu s pozvankou na konani paintbalu 29.10., takze o tom urcite vedel... :papa

Odesláno

oddie: nevim, jestli by se mu libilo prijit domu celej barevnej :D ale zni to jako zajimavy napad...

a ted vazne, na airsoft rad zajdu, ale az pristi rok... co ty na to, Tazi? Zastrelim si te za tuhle partyzanskou akci osobne :D

:aut

Odesláno

Tato pozvánka neměla vyznět jako klasický sraz (mohl jsem to dát do jiné sekce, moje blbost. Zato se omlouvám). Dal jsem to sem z důvodu, že už nějakou bandičku máme a potřebovali jsme další hráče, a bouhžel je to ten samí termín. A kdo ví třeba nějaký člen upřednostňuje tuto akce víc než paintball:D. Vvitty upřímě se ti omlouvám pokud jsem ti něco zkazil, nemyslel jsem to vůbec nějak zle. Jen jsem sem prostě dal odaz kdo by chtěl.

PS: Tak tedy Airsoft necháme na jindy a uděláme z toho velký sraz. :super:papa

Odesláno

Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju

Né Méďo, za to nemůžeš ty!!! :papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nemuzes... Tazman prispival do meho threadu s pozvankou na konani paintbalu 29.10., takze o tom urcite vedel... :papa

Nechci nic řikat. Ale pouze jsem se jen zmínil o tom že jsem na té akci byl a dal jsem tak jen odkazy z již už konaních akcí, aby ti ktřerí neví o co jde tak se jukli.

Odesláno

Tazman: zkazil jsi mi moznost vyzkouset si Airsoft jeste letos :D

a jinak zcela vazne, na pristi rok bych mohl par zajemcu zajistit, kdyz se domluvime vcas aby se nam to nekrylo s terminem obarvovani, kolegove v praci urcite nepohrdnou jakoukoliv moznosti vyrizovani si uctu ;)

Odesláno

Podle dlouhodobé předpovědi by mělo v listopadu být ještě docela teplo, takže bych to dal klidně ještě letos. Ostatně, na tyhle hrátky je stejně lepší bejt pořádně oblečenej nejen kvůli zimě ;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Podle dlouhodobé předpovědi by mělo v listopadu být ještě docela teplo, takže bych to dal klidně ještě letos. Ostatně, na tyhle hrátky je stejně lepší bejt pořádně oblečenej nejen kvůli zimě ;)

problem je spis ve zbranich, ktere v nizkych teplotach odmitaji strilet... ;)

Odesláno

2 oddie: no, zeptal bych se na to AKCZ, myslim ze pred mesicem uz si stezoval, ze celokovove zbrane odmitaji strilet...

CO2 potrebuje nekde brat teplo...

ale zkusenosti s tim nemam, jen co vim z pokecu s AKCZ...

Odesláno

Já bych to raději nechal až na přiští rok. Teď už nám nebude moc přát počasí. A válet se někde v zimě po zemi tak to není to pravé. Ale nechám to na Vs jak myslíte. Zkusím zjistit za jakých teplotných podmínek Airsoftové zbraně fungují.

PS: Teď jsem si uvědomil, že AirSoftáci chodí hrít i ve sněhu. Tak by neměl být problém s provozním obdobím zbraně (spíše žáleží za jakých podmínek jsou lidi ochotni hrát).

[upravil dne 25/10/05 Tazman]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A není lepší se zimě na sněhu prostě jen koulovat? :D:P

muzeme obalit kulicky z paintballu snehem pro lepsi efekt :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...