Tazman Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Drze si dovolím (Promiň Vvitty) navázat na příspěvek kde zmiňovaní zve na paintball, nabízím možním zájemcům o AirSoft. Termín je 29.10.05 od 12:00 až do kdy se proste skonči. Oblast kde se to bude konat : Velká továrna za Velkou Ohradou P5 – Stodůlky(tam se jede podívat a zkontrolovat objekt jestli to bude vhodný terén), nebo Voj. prostor v Bělé pod Bezdězem kousek od Ml. Boles. Cena je 450,- na den, tato částka zahrnuje : zbraň vlastního výběru (Pro vyzkoušení airsoftových zbraní si můžete vybrat z naší nabídky cca 20 automatických elektrických zbraní. K zapůjčení nabízíme zbraně Colt M16 A1, Colt M16 A2, Colt XM-177, H&K MP5 A4, H&K MP5 SD5, H&K G3A3, H&K G36C, AK 47, AK 47 Spetznaz.), plný zásobník cca. od 400 až po 600 kulek dle typu zbraně nebo zásobníku, servis v případě že Vám zbraň přestane fungovat nebo se Vám něco nebude zdát, instruktory, ochranu očí (brýle, možno přinést i svoje). Pro ty kteří se chtějí této akce zůčasnit, je zapotřebí závazně se přihlásit do Úterý 25.10.05 a zároveň zaplatit výše zmiňovanou částku (450,- Kč). Je to z důvodu, že firma která nám to zřizuje chce peníze předem protože uvedená cena se liší podle toho kolik lidí jede, mi by jsme byli v sekci 10 a více tak to máme za těch 450,- Kč. Hlásí se to den před akcí + platba aby pak nepřišlo míň lidí než bylo hlášeno a nevznikl problém a dohadování, je to i z důvodu, že musejí připravit určití počet zbraní. Je tu i schůdná možnost pro ty kteří opravdu budou chtít jít ale z nějakého důvodu nebudou moci zaplatit předem tak provést platbu na místě. Ale pokud se vůbec nedostaví tak to budu muset zaplatit za něj. Další info : Veškeré dotyzy pište na e-mail, ICQ, Mob. Odkazy: http://help24.wz.cz/AirSoft/index.html http://www.orion.rajce.net/AirSoft_07.05.2005/ http://airsoft.anareus.cz/index.php S pozdravem Všem Tazman Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 No nic proti, na airsoft bych třebas taky někdy zašel, ale není poněkud blbost svolávat akci na ten samý termín, kdy už nějaká akce je? Citovat
Vvitty Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 2 Tazman: uz jsem psal v jednom z prispevku k paintbalu, ze bych airsoft rad vyzkousel ale naplanovat to na stejny den, jako uz oznamena akce podobneho charakteru (a pro vicemene obdobnou skupinu lidi)? to snad radeji ani nebudu komentovat... Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju Citovat
Vvitty Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Původně zaslal: Medvěd Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju nemuzes... Tazman prispival do meho threadu s pozvankou na konani paintbalu 29.10., takze o tom urcite vedel... Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 No tak uděláme kompromis - přijedem k Tazovi na airsoft, a budem po něm střílet z těch paintballových markerů Citovat
Vvitty Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 oddie: nevim, jestli by se mu libilo prijit domu celej barevnej ale zni to jako zajimavy napad... a ted vazne, na airsoft rad zajdu, ale az pristi rok... co ty na to, Tazi? Zastrelim si te za tuhle partyzanskou akci osobne Citovat
Driver Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 No na airsoft bych taky zašel, škoda že to je naplánované na stejný termín Citovat
Tazman Odesláno 21. říjen 2005 Autor Odesláno 21. říjen 2005 Tato pozvánka neměla vyznět jako klasický sraz (mohl jsem to dát do jiné sekce, moje blbost. Zato se omlouvám). Dal jsem to sem z důvodu, že už nějakou bandičku máme a potřebovali jsme další hráče, a bouhžel je to ten samí termín. A kdo ví třeba nějaký člen upřednostňuje tuto akce víc než paintball:D. Vvitty upřímě se ti omlouvám pokud jsem ti něco zkazil, nemyslel jsem to vůbec nějak zle. Jen jsem sem prostě dal odaz kdo by chtěl. PS: Tak tedy Airsoft necháme na jindy a uděláme z toho velký sraz. Citovat
Tazman Odesláno 21. říjen 2005 Autor Odesláno 21. říjen 2005 Původně zaslal: Medvěd Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju Né Méďo, za to nemůžeš ty!!! Citovat
Tazman Odesláno 21. říjen 2005 Autor Odesláno 21. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Medvěd Za to můžu já, že jsem ten painbol nezahrnul do seznamu chystaných srazů - už to napravuju nemuzes... Tazman prispival do meho threadu s pozvankou na konani paintbalu 29.10., takze o tom urcite vedel... Nechci nic řikat. Ale pouze jsem se jen zmínil o tom že jsem na té akci byl a dal jsem tak jen odkazy z již už konaních akcí, aby ti ktřerí neví o co jde tak se jukli. Citovat
Vvitty Odesláno 23. říjen 2005 Odesláno 23. říjen 2005 Tazman: zkazil jsi mi moznost vyzkouset si Airsoft jeste letos a jinak zcela vazne, na pristi rok bych mohl par zajemcu zajistit, kdyz se domluvime vcas aby se nam to nekrylo s terminem obarvovani, kolegove v praci urcite nepohrdnou jakoukoliv moznosti vyrizovani si uctu Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Podle dlouhodobé předpovědi by mělo v listopadu být ještě docela teplo, takže bych to dal klidně ještě letos. Ostatně, na tyhle hrátky je stejně lepší bejt pořádně oblečenej nejen kvůli zimě Citovat
Vvitty Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: oddie Podle dlouhodobé předpovědi by mělo v listopadu být ještě docela teplo, takže bych to dal klidně ještě letos. Ostatně, na tyhle hrátky je stejně lepší bejt pořádně oblečenej nejen kvůli zimě problem je spis ve zbranich, ktere v nizkych teplotach odmitaji strilet... Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 No pod nulou nebude, očekával bych tak okolo 10°C, což je snad v pohodě, ne? V mrazu nikam nepolezu Citovat
Vvitty Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 2 oddie: no, zeptal bych se na to AKCZ, myslim ze pred mesicem uz si stezoval, ze celokovove zbrane odmitaji strilet... CO2 potrebuje nekde brat teplo... ale zkusenosti s tim nemam, jen co vim z pokecu s AKCZ... Citovat
Tazman Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 Já bych to raději nechal až na přiští rok. Teď už nám nebude moc přát počasí. A válet se někde v zimě po zemi tak to není to pravé. Ale nechám to na Vs jak myslíte. Zkusím zjistit za jakých teplotných podmínek Airsoftové zbraně fungují. PS: Teď jsem si uvědomil, že AirSoftáci chodí hrít i ve sněhu. Tak by neměl být problém s provozním obdobím zbraně (spíše žáleží za jakých podmínek jsou lidi ochotni hrát). [upravil dne 25/10/05 Tazman] Citovat
Vvitty Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 tazman: paintball se taky chodi hrat v zime na snehu, ale ne v mrazech a pouzivaji se nejake gumove navleky na lahve s CO2 apod... Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 A není lepší se zimě na sněhu prostě jen koulovat? Citovat
Vvitty Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Původně zaslal: oddie A není lepší se zimě na sněhu prostě jen koulovat? muzeme obalit kulicky z paintballu snehem pro lepsi efekt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.