Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Odbočoval, ale odbočovací pruh začíná až o sto metrů dál. Jel v protisměru, možná ani neviděl to mizerné vodorovné značení. Je to hrůza.

Odesláno

A mebo druha moznost snazil se vyhnout bavoraku v protismeru tim ze sam prejel do protismeru. To se takhle neda rict. Kdyby to bylo takhle jednoduchy, tak by nebylo treba znalcu :-)

Odesláno

Spis mi nejak nejde do hlavy co  dela triclenna rodina rano pred ctvrt na sest na silnici v kabrioletu :)

Odesláno

mno jo tak to asi jen ja mam kabriolety "ulezene" jako vikendovky na jizdu za pekneho pocasi s otevrenou strechou :papa

Odesláno

Co by asi dělal kamion na silnici III. třídy tou dobou? Ten "průmyslový areál" co je vidět na fotkách je centrální sklad Aholdu  provozujícího supermarkety Albert. A příjem zboží tam je od 5.00 (byl když jsem tam vozil zboží). Je to tam sice na skoro přímé silnici ale široká je jen v místech kde kopíruje ten areál, mě se tam taky kolikrát stalo že jsem už lámal soupravu z toho odbočovacího pruhu do vrat a najednou mě předjíždělo OA.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...