Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

El. schema vyhrievanie sedačiek.


MrValicekNR

Recommended Posts

Cawte... od kúpi auta mi nefunguje vyhrievanie sedadiel a tychto rannich teplotach by sa mi docela hodilo aby fungovalo... viete mi niekto poslat el schemu vyhrievania ??

Po nastartovani podsvietenie tlacitok na sedackach svieta, tak el prud v sedacke je... ale po stlaceny tlacitka relatko necvakne a nic sa nestane... relatko som skusal vymenit a bez zmeni... dalej chcem vediet ci je tam nieco inne zapojenne alebo spirala je v cudu na obidvoch sedadlach... by som to chcel zmerat ale pod sedackou je akosi vela kablou aj ked airbag nepocitam... neviem naco su a kde co merat. DAKUJEM

Upraveno uživatelem MrValicekNR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som bol v Peogeote v NR kde mi schemu zdarma vytlacili :)

Popravde snej neviem nič noveho :/

Premeral som sedacku a vyhrievane sa zda oK ale na hlavnom kabli co je najhrubsi drot Fialovi nieje ziadne napetie ani po nastartovany domnievam sa ze prave tam ma byt napetie na vyhrievanie sedacek... vie mi to niekdo potvrdit kdo ma vyhrievanne sedacky ?

Upraveno uživatelem MrValicekNR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mi to jednu dobu nešlo (ted opět nejde)   poprvé jsem měl špatné relé pod sedačkou jsou s časovačem a nevím čím vším..  jinak pojistka je v motorovém prostoru pod malými pojistkami je to velké 30A.  dečky jsou myslím zapojené v serii. Já bych první proměřll okruh deček ohmetrem. jestli nejsou přerušen, potom relé. a nakonec pojistka (je k ní debil.. přístup) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do 6ti pinového konektoru, který  ti vede do tlačítka vyhřívání musí jít pouze jedno napětí a to na pin č. 6, které jde od časového relé... když tento pin č.6 uzemníš, mělo by sepnout časové relé vyhřávání. (po zapnutí parkovaček změříš napětí ještě na pinu č.4)


 


Časové relé má 5 pinový konektor, na pinu č. 3 musíš mít stálé napětí, po nastartování se ti musí objevit napětí ještě na pinu č. 4


 


 


Ale dle mého největší problém budeš mít právě v těch sedákách, kde je mikrospínač, který dost často odchází... nejjednoduší je si na sedačku sednout, nebo tam někoho posadit a změřit odpor vinutí sedačky.. pokud bude nekonečný, je po vinutí...  ;)


 


post-39775-0-72047300-1411601186_thumb.jpost-39775-0-82884100-1411601185_thumb.jpost-39775-0-01786500-1411601185_thumb.j


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...