Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna nicku, nemožná!


Radek Hurvajz

Recommended Posts

Hele klid, normalně jsem ti zkratil podpis jako mnoho jiným, hlavu jsem ti neutrhnul, 7 řádků nesmyslů fakt nepotřebuješ

 

Bod 10 mimo jiné - Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic jsem neporušil. Ani bod 10 ani žádný jiný. Podpis příliš dlouhý je zřejmě pro pana Hurvajze víc jak 2 řádky, jdu hledat uživatele co maj víc jak 2 řádky a běda jestli nějakého najdu. Uvedom si ze nejsi bůh aby jsi mohl rozhodovat dle vlastního uvážení ale administrátor který by se mel držet pravidel!

@kurt: nevím co te vede k tomu někoho podporovat v buzeraci, ano v buzeraci protože nic jiného to byt nemůže když není porušeno žádné pravidlo. Tuším trochu co te vede ale to asi dal rozvated nebudem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podpis jsi si smazal sám. Za ten co jsi tam napsal máš dva body varovaní na tři dny a vyzval jsem tě aby jsi podpis smazal protože mě tím urážíš, tak to udělej, nebo fakt nezustanu u dvou bodů a slovního varování. A tím končím v tomhle vlákně s debatou o tvém podpisu, pokud to nezmizí tak budeš mit času na přemejšlení dost. Uražet se nenecham.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten dvou radkovej promazanej od tebe jsem smazal sam to jo, nestojim o to aby můj podpis psal administrátor. To urážlivé jsem smazal z toho současného, presto se ti to nezda tak dobře smazeme to cele. Tím jsem bez podpisu díky Radkovi. Radek opět vyhrožuje snad zabitím nebo co si pod tím mám představit nebo me Radek pošle do vězení když budu mít času na přemýšlení dost. Mysli si zřejmě ze je bůh. Ok. Radku jen vyhrožování a buzerace. Opět opakují ze jsem žádné pravidlo neporušil, jen Radkovi se tak nějak nezdál můj podpis.

Je dobře ze koncis s debatou o podpisu. Já skoncim az vrátíš ten můj smazany, já si to líbit nenecham.

Radku zamysli se nad sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravidla o náladě?  A nechtěl by jsi taky pravidla slušnýho chování tady?? co

 

Gronholmm: Nepřejmenoval jsem ho na G@briel, tak to nemuže rozdejchat, ono by se s tím zavinačem asi ani nepřihlásil, to jsem teda před tím nevěděl, ale ted to vim. Ale to je jedno, Gaba se prostě rozhodl že bude prudit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já se za chvíli šprajcnu, když nebude můj bývalý avatar  :bojim  :D  :D  :D  :D  :D

 

Gabriel - tohle bych neviděl jako nějakej extra problém ne? Akorát by se tě blbě citovalo  :papa

 

 

 

PS: ChouLu - chápu že máš jiný starosti, takže na to vůbec nepospíchám - když to bude za týden, tak to bude za týden  :roker  :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...