Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Už je to nějaký týden co vlastním 406 rok 1997 ale zajímala by mě jedna věc co se týče imobilizéru a kódu....

Dá se nějak dohledat posledně zadaný kód který tam je ale nikdo ho neví? a pak jedna věc funguje mě to tak že odemknu auto přes centrál a zhruba do půl minuty musím dát klíč do zapalování a čit do polohy dvě když to neudělám zapne se imobilizér bliká červené světýlko a auto nejde pak nastartovat ovšem stačí auto zamknout znovu odemknout a strčit klíč a jedu dál:) ale zajímalo by mě jestli je to tohle jedna z běžným možností nebo je někde chyba??

A ještě jedna drobnost nemáte někdo po ruce nepotřebný kryt klíče na 406 1997 se super blokádou? v podstatě by mě stačil vrchní kryt s tlačítky bych tam vložil jen hardware :D.

Přidávám foto klíče

Jinak ještě bych měl pár dotazů na začátek:)

A to jaká je běžná provozní teplota u motoru 1.8 16V 81KW jezdil jsem nějaký rok s 406 2.0 16V 2001 a tam byla 90C tady jsem pořád tak nějak na 70-80C a po delší jízdě zhruba 20Km občas na 100C ale spíše si myslím jestli to špatně neukazuje a místo pak těch 90C to ukáže 100C.Dále jaké jsou žárovečky v budících nesvítí mě kontrolka denních světel:) a jedna dobrá rada na nejlepší způsob vyjmutí budíků a na co si přitom dávat nejvíce bacha aby pak vše fungovalo jak má.Díky možná se ptám zbytečně blbě na některý věci ale auto mám krátce a tyto věci by mě zajímaly:)

post-48063-0-68810000-1411380803_thumb.j

Odesláno

chovani immobilizeru po odemceni je OK, po samozablokovani by se dal odblokovat vymackanim kodu na klavesnici, pokud ho ale neznas, tak je to problem, kod se da vycist pouze z EEPROM, ktera je pripajena v ridici jednotce motoru (tzn. vypajet ven, precist v programatoru obsah a zjistit kod a pak zase pripajet zpet)

chovani teplomeru je zcela normalni a OK, i teploty odpovidaji

kontrolka dennich svetel ve 406 neni

pri vyjmuti budiku neni zadny problem a duvod, aby pak zase nefungovaly

Odesláno

Tak to jsem rád díky za info:) jinak tou kontrolkou to jsem řekl špatně denní svícení měl jsem na mysli zelenou kontrolku když zapnu potkávací nebo obrysová světla která by měla svítit dole vlevo:)

Tady ta číslo 14

post-48063-0-58384400-1411392364_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...