Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P 207 sportovní pružiny


PavelGTi

Recommended Posts

Zdarec, přemýšlím, že bych PUGa trošku posadil, ale nějak nevím přesně co a jak. Máte někdo zkušenosti? Prej by měli stačit pružiny -30mm (Weitec cca 4000) a orig tlumiče to zvládnou?! Zase sem slyšel, že když dám ty kratší pružiny na orig. tluče který už mají něco za sebou takže můžou jít do kytek, začít téct atd. Pak jsem se díval na podvozky typu JOM a TA, ale za 6000 to asi bude pěkná mrd.a co? Hoši kdo to máte snížený poraďte :) rady typu jedině KW nebo HR za 20.000 a víc nechci slyšet :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Ja na svoji 207 dal original příslušenství peugeot, v nabidce pro DE,  -30/-30 eibach pružiny, v 60000 km jsem je dal na origo tlumice, menil jsem jen horni loziska v predu, byli ko. Pruziny vysli na 190€,  a kdyz jsem auto prodaval v 110000 km tak porad vse ok a podvozek s puvodnimi komponenty ( 16" kola jsem mel)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Na 206 jsem měl při koupi pružiny H&R, koupil jsem nový TA a než jsem to složil uplně na konec závitu, přišlo mi to jen o trochu tvrdší než na těch H&R. Hlavně na těch pružinách to bylo takový uskákaný. :)

Jestli Ti jde čistě o snížení, jezdíš s tim normálně a jen rekreačně to občas potáhneš, tak kup aspoň TA podvozek a nastavíš si výšku sám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Ahoj, měl jsem teď na svý 207 dva roky origo tlumiče a pružiny weitec -30 a velká spokojenost ale letos chci dávat kompletní podvozek. Měl jsem objednaný AP přišlo mi to podle ceny zlata střední cesta cca 16tis ale uložení má pouze 51mm kdežto já potřebuju 47mm a jak jsem koukal tak ta varianta je pouze u pár značek (H&R cca 30tis KWv2 cca 38tis a pak V-maxx 13tis). Samozřejmě nemám tolik peněz, takže mě zaujal ten V-maxx má někdo zkušenosti a poradí?? Jako určitě nepůjdu do značek pod 10tis jako TA apod protože mám auto i na běžné ježdění a těm moc nevěřím...

Upraveno uživatelem PeeTppU
Doplněný text
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...