michal 206 Posted April 12, 2002 Share Posted April 12, 2002 taky jsem to "sjel vedle" a reknu vam je to O NICEM. to je stav k dnesnimu dni. nerikam, ze tomu tak je naporad, ale info hodnota je velice blizko nule. design je radoby umelecky, na muj vkus spise preplacany a jsou zde pouzite prvky ktere se dohromady moc nehodi. jsem pro jednodussi design. prehledy a funkcni. jsem rad, ze te klube mam, ze nechces prispevky a ze mas tohle forum. vypada to tu na par schopnych a par nadsenych lidi. myslim, ze se necha fungovat dobre i bez podpory shora. o co jde? preci kvuli tomu nepordame nase pezotiky. ja tedy rozhodne ne! gr. at si kazdej vybere. ja jsem tu spokojenej a rad si ctu prispevky ostatnich. reknu ti klube, neco se klube.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 12, 2002 Share Posted April 12, 2002 Aby se nam to za chvilku nezacalo plest klub - club. Mam pocit, ze uz v tom mas michale chaos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted April 14, 2002 Share Posted April 14, 2002 Jeden clovek podle me nema sanci udelat "fandovskej" web, notabene kdyz ten jeho web ani fandovsky nevypada. Ale treba si najme za veliky penize nejakou firmu, ktera se mu o to bude starat, ale ani pak to nebude ono, tohle se musi delat srdcem a ne penezy. Mimochodem, ted musel mit hodne vysokou navstevnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 14, 2002 Share Posted April 14, 2002 to je fakt, to chce to srdce, ale bohužel i ty peníze, ale peníze budou, my nebudem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sved Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Původně zaslal: Urbanek Tomas Jeden clovek podle me nema sanci udelat \"fandovskej\" web, notabene kdyz ten jeho web ani fandovsky nevypada. Ale treba si najme za veliky penize nejakou firmu, ktera se mu o to bude starat, ale ani pak to nebude ono, tohle se musi delat srdcem a ne penezy. Mimochodem, ted musel mit hodne vysokou navstevnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts