Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde najdu spínač (čidlo) zpátečky?


roman II

Recommended Posts

no, já mám ty senzory umístěné v podložce spz a vzadu to mám zapojený na zpátečku a kostru, dopředu k té kapličce co ukazuje vzdálenost a kde to pípá žádný drát nevede, jde bezdrátovým signálem. Z tý kapličky vedou zase dva dráty a jeden samozřejmě kostra a ten druhej se musí pravděpodobně připojit na ten spínač zpátečky, zkoušel jsem ho zapojit na nějaký + a to nefungovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

právě že jsem to zkoušel připojit na + baterie a kostra při zapnutým klíčku a nic, žádnej čudlík na spárování tam bohužel není, no a že bych to musel protahovat z kabiny až někam ke převodovce se mi moc nechce, ještě mě napadlo že se někde dole u pedálů (v prahu) napojím na kabelovej svazek, najdu kabel zpátečky a připíchnu se na něj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak myslíš. Pro to, aby jsi ověřil zda to funguje či ne si natáhni drát klidně venkem kolem auta. Ale já tvrdím že to musí fungovat napojený třeba i na zapalovač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tento model http://www.autoprofi.cz/parkovaci-asistenti/25034/parkovaci-system-bezdratovy-s-led-displejem-a-3-senzory-v-spz-ps3spzw-detail.html

návod k tomu je ale nějakej univerzální ke všem modelům co dělají (senzory v nárazníku) a dle něj tzn. že stačí někde vepředu najít + a kostru, to prozatím nefunguje, takže mě jako první napadlo to připojit na spínač zpátečky, musím o víkendu prozkoušet co s tím

[upravil dne 12/9/14 15:04 od roman II]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Chcem sa podelit s Vami o skusenosti s montazou neoriginalnych parkovacich senzorov na Partnera. Su to senzory Phantom BS-2605 (SI).Montaz sama o sebe prebehla jednoducho. Navrtanie otovorov v narazniku, montaz senzorov (zasilikonovanie), tahanie kablov do vnutra a napojenie napajania na svetlo spiatocky bola hracka. Senzory unguju vsak rozporuplne. Pipaju nielen ked je treba ale aj ked nie je. Neda sa zial na ne 100% spolahnut. To je cena zial za ich neoriginalitu a nizku cenu. Kedze mam original farbu Peugeot senzory (povodne strieborne) som nalakoval vo farbe karoserie. Prikladam aj foto. Mate niekto skusenosti s tymito senzormi ? Kde moze byt chyba, ktora sposobuje ich nie spolahlive fungovanie ?

DikyIMG_20160730_190905.jpgIMG_20160730_191257.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl že ta barva až tolik nevadí ale bude vadit ten silikon okolo senzoru. Ten senzor vysílá nějaký signál a jak se k němu vrací tak z toho udává vzdálenost. Ale musí být pevně spojen s nárazníkem. A tobě se patrně povedlo kombinací barvy a silikonu omezit schopnosti těch senzorů. V první řadě je vyndej očisti od silikonu a zkus co to bude dělat. Pokud by v dírách špatně drželi tak je přilep tavnou pistolí to mám vyzkoušené že funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...