soundlovers Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Mám motor KFX 1,4 i rv 97, ráno při výjezdu musím ujet 5 až 6 km než se motor zahřeje podle ukazatele teploty na provozní teplotu....zdáse mi to hodně...ten čas nutný k zahřátí..motor pak běží v tomto stavu pár km a velmi trpí...nechci zatím vytahovat termostat a zkusit ho vizuálně a do horké vody...za kolik ujetých km se vám ukáže provozní teplota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Ja myslim, ze je to v norme, nekomu se zahreje v chladnem pocasi i za vice km, nekomu za mene, zalezi na podminkach ve kterych tech 5-6km ujedes, me se v zime muj motor zahreje na provozni teplotu pri bezne klidne jizde az za 6-8km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Mně se motor zahřeje taky až po 5 kilometrech.sice trochu topí už dříve, ale pak je to ok tak jak má byt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Mam uplne stejny motor. Staci mu, kdyz se zahreje na 70 °C. Pak je to brano skoro jako provozni teplota (dle manualu) Tohle mi trva tak 2-4 km a dalsi 1-2 km na tech 80-90 °C. Driv to bylo jeste horsi, tak jsem menil termostat. Trochu nezaviral. Pak se to zlepsilo na tuhle uroven. Je to v norme. I to, ze nedrzi stejnou teplotu kolem tech 88 °C. Uz se to tady resilo. Takze zadny problem. jen ho ze zacatku nebrat moc u krku. Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts