Guest servisman Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Když nejsou prachy tak proč prostě nevyužít starší zdroje čili netbok co mám doma a je to škoda vyhodit.Raději na starým býti funkční na netu než nemíti nic. Kdybych měl garáž tak mám do něj starý netbok UMAX který je bitelný a jede jen na nabíječku, kupovat nové aku do něj nemá cenu ,nehledě je těžší. OK406 by mohl povídat u něj jsem jej používal z počátku i s kartou na internet. Prostě jsou věci které je škoda vyhodit a na prodej to nemá cenu ani hodnotu ,mkálokdo by to bral i zadarmo. Citovat
PAJA106 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Přehozené vodiče v konektoru? V Číně je všechno možný (mám pracovní zkušenosti v oblasti obchodu). Regulace funguje, nebo ventilátor bzučí na jednotné otáčky? Mám Aspire 7745G co je konstrukčně velmi podobné a mně i po pěti letech ohřívač na ruce funguje dobře, ale je pravda že dělám pravidelnou údržbu, čištění, vymetání a vysávání prachu, antistat atd. Noťas mám jako novej. Regulace funguje v pořádku, ale prostě z mřížky na boku vzduch vůbec nefouká, dříve tam šel proud teplého vzduchu. Citovat
KingSpade Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Takže ventilátor se točí ale nefouká ven? točí se vůbec správným směrem? Citovat
Péťa Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Na Živě uveřejnili videonávod, ale 10 minut jsem nevydržel: Citovat
MrChodny Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) Péťa: je to trochu extrém... Nebral bych to uplne doslova. Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem MrChodny Citovat
PAJA106 Odesláno 1. listopad 2014 Odesláno 1. listopad 2014 Takže ventilátor se točí ale nefouká ven? točí se vůbec správným směrem? To je to co řeším, prostě i když jede na maximum, tak ven jde jen velmi slabý proud vzduchu. Citovat
Namor74 Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 To je to co řeším, prostě i když jede na maximum, tak ven jde jen velmi slabý proud vzduchu. Bude jen ucpaná mřížka, čistil jsi nasávací a výdechové otvory? Citovat
Hafity Odesláno 1. duben 2016 Autor Odesláno 1. duben 2016 Tak nakonec vyčištěno v prodejně 3D v Chomutově za 350,- a ještě jsem dostal zadáčo myš HP. Sice drátovku, ale zadarmo i ocet sládne.... Citovat
MJSytic Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 Koukám, že budu muset aktualizovat ceník Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 (upraveno) tak dnes o5 proběhla menší rozborka a čištění notebooku jak to bylo tady http://www.peugeot-club.com/topic/96860-vycisteni-ntb-od-prachu/?do=findComment&comment=1618887 to ticho je úžasný edit: včetně výměny teplovodní pasty na procesoru a chladiči Upraveno 1. srpen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 jj už bylo potřeba to vyčistit - pasta byla dobrá,ale když jsem to měl rozdělaný tak jsem tam dal novou Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Tohle je brnkačka, u HP DV8000 kvůli vyčištění musíš notebook rozebrat komplet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.