Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Když nejsou prachy tak proč prostě nevyužít starší zdroje čili netbok co mám doma a je to škoda vyhodit.Raději na starým býti funkční na netu než nemíti nic.

Kdybych měl garáž tak mám do něj starý netbok UMAX který je bitelný a jede jen na nabíječku, kupovat nové aku do něj nemá cenu ,nehledě je těžší. OK406 by mohl povídat  u něj jsem jej používal z počátku i s kartou na internet. Prostě jsou věci které je škoda vyhodit a na prodej to nemá cenu ani hodnotu ,mkálokdo by to bral i zadarmo.

Odesláno

Přehozené vodiče v konektoru? V Číně je všechno možný (mám pracovní zkušenosti v oblasti obchodu). Regulace funguje, nebo ventilátor bzučí na jednotné otáčky?

Mám Aspire 7745G co je konstrukčně velmi podobné a mně i po pěti letech ohřívač na ruce funguje dobře, ale je pravda že dělám pravidelnou údržbu, čištění, vymetání a vysávání prachu, antistat atd. Noťas mám jako novej.

Regulace funguje v pořádku, ale prostě z mřížky na boku vzduch vůbec nefouká, dříve tam šel proud teplého vzduchu.

Odesláno

Takže ventilátor se točí ale nefouká ven? točí se vůbec správným směrem?

To je to co řeším, prostě i když jede na maximum, tak ven jde jen velmi slabý proud vzduchu.

Odesláno

To je to co řeším, prostě i když jede na maximum, tak ven jde jen velmi slabý proud vzduchu.

Bude jen ucpaná mřížka, čistil jsi nasávací a výdechové otvory?

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak nakonec vyčištěno v prodejně 3D v Chomutově za 350,- a ještě jsem dostal zadáčo myš HP. Sice drátovku, ale zadarmo i ocet sládne.... :aut

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...