Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Praskle nove spojkove lanko - 206 RC - chyba servisu


Harry-HK

Recommended Posts

Ahoj, potkala me nemila vec... Prasklo me spojlove lanko, ktere bylo menene pred cca 10 mesici, cca 20t km, v autorizovanem servisu. Jednou jsem to reklamoval, cvakalo v nem (pry jen pruzinky, ktere vyresili fixaci lanka v motorovem prostoru ke kostre mezi blokem a kastli, kvuli cemuz jsem menil kostru, pac ji poskodili a auto prestalo startovat...no skoda slov). Nicmene zrejme nekde neco dost podelali, kdyz to stare vydrzelo 119t km, pote vymena spojky a ja nechal vymenit lanko preventivne o cca 11t km pozdeji... Spojka fungovala naprosto v pohode, a ted mam celkem strach, ze ji tou spackanou vymenou znicili nebo min. zkratili životnost... Netusite nekdo, z jakeho důvodu mohlo prasknout? Nesetkal jste se s tim nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No delali to v autorizovanem servisu, Olfin car v HK...a mel to byt original, ne druhovyroba, ktera byla levnejsi o dve stovky a byla to nejaka peugeot druhovyroba... A aby origo dil (teda doufam, ze to byl origo dil a ze byl novej) vydrzel rok kdyz puvodni vydrzel deset let...wtf?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman

I autorizovaný servis kupuje druhovýrobu. Sám jsem zažil kdy kupovaly stěrače v ............ a třeba ložiska uložení tlumičů u ......... a cena byla pak 2x vyšší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmmm...tak lanko ruply, bylo zlomený cele lanko, kdyz me delali kostru novou...no skoda slov to uz nema smysl s nima resit... Ale co me teda nasralo, tak me nezapojili spinac brzdovych světel, takze jsem celou cestu ze servisu svitil brzdama, a spinac na spojce, kterej nevim na co tam je...no ale tohle jim dam teda sezrat...

[upravil dne 8/9/14 18:33 od Harry-HK]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...