Driver Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Taky vozíte na zadním okně nějaké plyšové zviřátko? [upravil dne 15/10/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Původně zaslal: Driver Taky vozíte na zadním okně nějaké plyšové zviřátko? [upravil dne 15/10/05 Driver] to plato dostalo zabrat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Ty blaho, takovy monstrum .. ovsem kdybych tam nalozil naseho psa (78 kilo), tak nevim nevim, jak by se tam jednak vesel a druhak jestli by se nepropad do kufru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 No je to jeho oblíbený místo v autě, má odtud přehled, jako malý psík se tam naučil ležet, dokonce se tam dokázal i posadit, ale teď je mu už hatchback malej (má cca 40kg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Opravdu to plato dostává zabrat nechtělo by to tam dát vzpěru? To ten náš malej pejsek se naučil taky sedět takhle vzadu, ale u 406 když tam vyskočí, tak se vždy bouchne do hlavy, už to ani nezkouší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 :D:D:D:D:D takové maloučké zvířátko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Tak to já mám takovýhodle plyšáka, ale ten jezdí buď na místě spolujezdce nebo se rozvaluje na zadní sedačce a občas na zemi u spolujezdce na dece [upravil dne 5/3/06 Proky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Proky to je moc hezkej pejsek, opravdu .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 takový malý Idéfix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Původně zaslal: Butch takový malý Idéfix Tak to jsi se trefil přesně, a já pořád co mi ten pejsan připomíná :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 A ten náš je zde. [upravil dne 17/10/05 gvg] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 gvg: pěknej, úplně jako kolegův Fredík - ten občas tráví prázdniny u nás v práci a tak s ním chodím čůrat a kakat a štěkat na psy je drsnej, čím větší pes, tím víc doráží a ještě mu zvenku počůrá vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Díky - když jsme u toho čůrání: ač mu v lednu budou dva roky, včera večer k nám přišel pěkně na postel, vylezl si na polštáře a spustil to. A jak jsem ho hnal, tak za sebou nechal stopu po celý posteli, takže jsme na večer měli o zábavu postaráno... Byl-li by někdo s fenkou, klíďo mu necháme si užít - je papírák, takže kdyby někdo chtěl.. Ale jinak je roztomilej, aktorát pěknej simulant a vyčůránek. Původně zaslal: Netopýrka gvg: pěknej, úplně jako kolegův Fredík - ten občas tráví prázdniny u nás v práci a tak s ním chodím čůrat a kakat a štěkat na psy je drsnej, čím větší pes, tím víc doráží a ještě mu zvenku počůrá vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts