Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zadní výklopné dveře - demontáž vnitřního plastového víka


roman II

Recommended Posts

Ahoj, podle typu - kW motoru tipuju, že máš novýho Partnera, že? A asi se ti jedná o sundání \"tapecu\" - je tam čistě jen \"nacvaknutý\" na plastových hřebech, které ale praskají - dají se koupit po cca 10ti kusech tuším. Každopádně já když tapec sundával na svém - právě kvůli podložkám SPZ - tak jsem otevřel 5té dveře, vzal plastovou planžetu, trošku jsem si ho na spodní části dveří odchlípnul a pak prstama postupně zlehka \"odtrhával\" ze dveří - křupe to hodně a sem tam bohužel křupne i ten plastový hřeb. Těch hřebů je tam snad 13 myslím. Jen potom opatrně kolem stěrače - jak je tam ta \"kaplička\" - celý tapec po odvakání se musí přizvednout směrem nahoru - ke stropu (při otevřených dveřích samozřejmě směrem dopředu k řidiči), aby se uvolnil okolo stěrače. Zkusím najít foto jestli ho ještě mám a kdyžtak dopošlu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, mám 2011, díky za informace (jedná se o ten plastovej tapecírung), ty plastový hřeby se dají koupit normálně v Peugeotu jako náhradní díl?, než se do toho pustím tak si je pořídím dopředu abych pak nebyl překvapený

[upravil dne 25/8/14 12:03 od roman II]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj měly by jít koupit i v Peugeotu si myslím - já je kupoval v Auto Kelly (doufám, že tím neporušuju pravidla fora, případně se omlouvám) - Objednací kód: RO A82030 - tohle jsou myslím přesně ony - je to asi dva měsíce zpět co jsem to dělal, tak paměť je už slabší. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle to řeknu, taky jsem se trošku bál, protože jsem neměl na autě SPZ rámečky, a nechtěl jsem je vrutama dávat skrz plech (tak jak to udělali šikulíni v Belgii), ale chtěl jsem využít k tomu určené průchody z výroby, tak jsem se do toho pustil a nakonec úplně vpohodě. Ty hřeby co byly popraskané mi přišlo, že už byly z dřívějška jak to někdo sundával, takže jsem je vyměnil a doplnil kde chyběly a hotovka. Opravdu jen kde dávat pozor, tak je u toho stěrače, tam spíš při zpětném nasazování to chce, aby to sedlo, ale nemyslím si, že by se trošku zručnému člověku stalo, že by při tomto mohl něco poničit. Když jsem to zmákl já, tak to půjde skoro každému ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...