Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Scratch motorider vs. Traktor - podminene zastaveno, pojistovna zacina plnit, a operace 28.4. tak snad se blyska na lepsi casy


Recommended Posts

To není dren, ten není vidět ale taková hadička s hruškou na konci že? Do toho je odváděná přebytečná krev co nepobere drenáž. Jsou v tom takové cucky, je to docela chuťovka že? :D

Bolí to, protože přední křižák se musí navrtat do kosti a proto bys měl dostat i na noc silné analgetika do žíly od bolesti co tuším 4-6hodin už nevím přesně. A doufám, že máš na noze ortézu s pružným štelovaním odporu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo je to ta hruska. Je to peknej hnus. A neni ho malo. Neco jsem mel dopoledne za kapacku a pak odpolko. Od te doby nic a prasek na bolest jsem odmitnul. Tak uvidime. Ortezu s kloubem donesli malou tak cekam na vetsi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se ta "hruška" nepřestane plnit těma cuckama/krví tak ti nevytáhnou dren. A to je mimochodem, ......jak bych to popsal, řeknou ti ať se nadechneš a teď jako by ti z těla vycucli žílu nějakým strojem od mimozemšťanů, docela jsem se tomu divil. Však uvidíš sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to me cekaj veci :), ale ortezu uz mam ale nemohou ji nasadit. Ue jedine rano lekar.... jak mam idealne lezet? Ja proste na zadech spim jen uplne na srot ozralej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prasky jsem nechtel abych se blbe neohnul v noci. No ale mel jsem aspon spunty do usi. Kolega co je ted operovanej si vzal prasek na spani a to byl teda koncert. Jsem usnul nekdy kolem druhe i pres ty spunty provizorne vyrobeny z toaletaku. Rano mi rika jeste drze.... ze se rano vubec nevyspal ze jsem chrapal.... tak jsem mu odpovedel ze co asi von delal celou noc tak at nedrzkuje a soupe nohama. Tak jsem si do dvou poustel filmy na tabletu :)

Edit. Tak uz opatrne tapu :), ale boli to jako cert

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak mam vyndany stehy a nohu ohnu do 60 stupnu :), jedine co me mrazi je to.... ze mi doktor rekl ze plna sportovni zatez az za 6 mesicu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak jak spousta lidi videla, jsem tapal od parkoviste k lanovce (400 m) to opravdu nebylo. Priste budu rad za presnou specifikaci. Kdybych vedel, ze to je jednou tolik, tak bych tu nohu neriskoval a jel nahoru autem. Druhy den uz jsem mel nohu vc. kotniku dost nateklou a splasklo to az vcera :D

 

Jinak jsem jeste navstivil revizniho doktora od meho advokata, protoze posudek od "normal" doktora, ktery mi napsal jako bolestne cca 92 bodu a poplatek za vyhotoveni 100 Kc, se mu nelibil. Takze tento si precetl vse, vyhodnotil to, rekl si o 800. Ale mam tam napsanych 252 bodu, coz cini celkovy rozdil cca 40 000 Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...