Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zatekanie strešneho okna


macoyogy74

Recommended Posts

Ahojte. Vie mi niekto poradit pripadne stretol sa uz niekto z vas s tymto problemom ? Z nicoho nic mi zacali zatekat stresne okna na C8 vsetky 3. Ako som sa pozeral a skumal tak som skumal nic rozumne som nenasiel a vyzera to tak ze niekde medzi strechou a tesnenim okna by to mohlo byt lebo samotne tesnenie pri skle vyzera byt OK a suche bez znamok prepustania vody. Ak ma niekto nahodou nejaku skusenost prosim poradte. Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Občas mi to dělá také, pár kapek nejnižším plastem nad zrcátkem - je tam zamykání dveří zevnitř auta. V servisu sundali čalounění a nic nenašli ikdyž na to stříkali vodu, okapy ok. Já nakonec vysledoval, že když parkuji s čumákem výš, než zadkem, tak nic nekape. Tak nevím. Už mi to dlouho ťuk, ťuk neudělalo, ale jsem z toho taky na nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyzera to ze problem vyrieseny. Mne to tiez kvapkalo pri tom plaste no iba zo zaciatku neskor to uz celkom slusne tieklo a nakoniec to uz bolo neunosne tak som tiez dal dole cele calunenie a nic nenasiel. Nuz nezostalo mi nic ine ako to tam vsetko poodpajat a vybrat komplet stresne okno. Medzi plastovim olemovanim okna a strechou auta je taka tenka izolacna pena s obojstrannou lepiacou plochou a pri kazdom okne som mal na kuse to tesnenie odlepene a celkom slusne podtecene. Vsetko ocistene odmastene a nasledne osadene nazad pomocou transparentneho silikonu. Zatial to vyzera tak ze problem odstraneny. Nechal som to vsetko riadne vyschnut nasledne odskusane striekanim vody na spoje. Poslednou dobou tu celkom fajn prsi a zatial v aute sucho bez znamok zatekania.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...