Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zaseknutá sedačka s pásom 807


Asocial.Nr

Recommended Posts

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť ako núdzovo vybrať zadnú sedačku s pásom? Dal som ju von z druhého radu v strede do tretieho radu, a teraz nejde ani posúvať po koľajniciach ani nejde vyklopiť. Funguje iba sklápanie operadla, sedačka je stále pevne uchytená v koľajniciach kde je úplne zaseknutá.

Ďakujem za nápady. Marek.

[upravil dne 24/8/14 09:57 od Asocial.Nr]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Máš ji tam špatně nasazenou. Sedni na ní a zalomcuj s tím, musí tam jít normálně nasadit a vyndat. On ta prostřední má na sklápění páčku vzadu dole, ale to asi víš. Taky se podívej, j4stli tam nemáš něco přimáčknutýho, třeba koberce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde opravdu špatně zandat i vyndat, protože tam ta sedačka nepatří, v návodu píšou, že se může převážet vlevo vzadu složená. Stlač sedačku dolů, uvolňovací páku zvedni a silou předklop sedačku. Pak už jde vyndat normálně. Taky jsem ji tam jednou zacvakl a pak šla těžko ven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Také mě letos potkal stejný problém. Prostřední sedačku z druhé řady lze skutečně umístit pouze na levou stranu za řidiče. Při umístění na pravou stranu jde špatně nasadit do kolejnic a ještě hůře vyndat. Mě se to nakonec podařilo pomocí šroubováku který jsem vložil mezi kolejnici a sedadlo. Pak to šlo vše velice snadno a bez poškození čehokoliv. Od té doby už si ale pamatuji že tam tato sedačka nepatří. :)

Nicméně důvodem proč jsem tam sedačku umístil bylo že mi nefunguje navíjení pásu na prostřední sedačce. Zatím jsme neměl čas se na to podívat. Nevíte někdo jestli se to dá doma rozdělat a zase složit? Pás nejde vůbec posunout. Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

občas mě to udělalo při sklopení, resp. postavení, nějakou dobu s ním nešlo hnout a pak se najednou potvora rozhýbal, navíječ je dole pod sedačkou, když ji vyklopíš tak je na něj vidět, ale nefunguje, musí být nasazená v kolejničkách

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...